Stadssoldatens väg 8 / Mellby / Partille

Topprenoverat radhus med underbar uteplats i västerläge

Slutpris
3 800 000 kr
Boarea
87 kvm
Driftkostnad
27 335 kr/år
Tomtarea
146 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2018-02-28
Bostaden är såld!

Denna radhus på Stadssoldatens Väg såldes av oss 2018-02-28. Se alla våra försäljningar i Partille samt även på Stadssoldatens Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Mellby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På Stadssoldatens väg 8 väntar ett totalrenoverat radhus i toppskick på sina nya ägare. Här är det bara att flytta in och njuta av detta lättskötta, underhållsfria boende i många år. Entréplan har kök och vardagsrum i öppen planlösning och utgång till stor altan i västerläge. Övre plan har 2-3 sovrum, klädkammare och badrum med tvättstuga. Högst upp väntar en supermysig vind som liksom övriga huset renoverats under 2017.
Bilen parkeras smidigt i gagarget eller på parkeringsplatsen intill. Bussen trafikerar bara några meter bort och tar er snabbt och smidigt in till Göteborg eller Partille Centrum. Gym, restauranger, skolor/förskolor och affärer finns i närområdet. Flera lekplatser för barnen i området och stor fotbollsplan alldeles intill. För den vill komma ut i naturen finns Lexbydal alldeles bakom husknuten.
Välkomna att boka in er på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration