Stadssoldatens väg 8

Stadssoldatens väg 8

Slutpris

3 800 000 kr


Mellby— Partille

Stadssoldatens väg 8


Slutpris
3 800 000 kr

Mellby— Partille

Topprenoverat radhus med underbar uteplats i västerläge

På Stadssoldatens väg 8 väntar ett totalrenoverat radhus i toppskick på sina nya ägare. Här är det bara att flytta in och njuta av detta lättskötta, underhållsfria boende i många år. Entréplan har kök och vardagsrum i öppen planlösning och utgång till stor altan i västerläge. Övre plan har 2-3 sovrum, klädkammare och badrum med tvättstuga. Högst upp väntar en supermysig vind som liksom övriga huset renoverats under 2017.
Bilen parkeras smidigt i gagarget eller på parkeringsplatsen intill. Bussen trafikerar bara några meter bort och tar er snabbt och smidigt in till Göteborg eller Partille Centrum. Gym, restauranger, skolor/förskolor och affärer finns i närområdet. Flera lekplatser för barnen i området och stor fotbollsplan alldeles intill. För den vill komma ut i naturen finns Lexbydal alldeles bakom husknuten.
Välkomna att boka in er på visning!


Boarea
87 kvm
Driftkostnad
27 335 kr/år
Tomtarea
146 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2018-02-28

Mäklarhuset Partille

Denna radhus på Stadssoldatens Väg såldes av oss 2018-02-28. Se alla våra försäljningar i Partille samt även på Stadssoldatens Väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.