Stadssoldatens väg 28 / Mellby / Partille

Rymligt, renoverat gavelradhus i sydväst läge utan insyn

Slutpris
3 950 000 kr
Boarea/biarea
118/33 kvm
Driftkostnad
29 312 kr/år
Totalareal
188 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-01-18
Bostaden är såld!

Denna radhus på Stadssoldatens Väg såldes av oss 2019-01-18. Se alla våra försäljningar i Partille samt även på Stadssoldatens Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Mellby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Luftigt och ljust gavelradhus i tre plan, som är smakfullt renoverat med fina material och inkluderar en inredd vind. Uteplats samt balkong på trädgårdssidan i sydvästläge utan insyn. Det är den större modellen av radhus på området. Här är det bara att flytta in och njuta av boendet. Entréplan har kök och vardagsrum i öppen planlösning och utgång till uteplatsen i sydvästläge. Dessutom en rymlig, separat tvättstuga och ett gäst-wc. Övre plan har 3 sovrum (som kan göras om till 4) och badrum . Högst upp väntar en supermysig vind.
Bilen parkeras smidigt i garaget eller på parkeringsplatsen intill. Bussen några meter bort tar er snabbt och smidigt in till Göteborg eller Partille Centrum. Till Partille station går man till på 10 minuter där Västtågen stannar. Gym, restauranger, skolor/förskolor och affärer finns i närområdet. Flera lekplatser och fotbollsplan i området. För den vill komma ut i naturen finns Lexbydal.
Välkomna att boka in er på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration