Sök Meny
Såld

Partille - Furulund / Svedjevägen 18

Härlig villa på lättskött tomt

Välkommen till detta trevliga 1 ½-plans hus beläget i Furulunds villaområde. Plan lättskött trädgård med plats för studsmatta, bollsport och kubbturnering och äppleträd med god frukt. Huset har en öppen och luftig planlösning och färgsättningen går i ljusa toner. Entréplanet erbjuder vardagsrum i öppen lösning med kök, 2 sovrum, badrum samt tvättstuga med groventré. På det övre planet finns ett härligt allrum där hela familjen kan hänga och se på TV, spela spel och umgås. Stort fönsterparti och tak i nock ger rummet fint ljus och karaktär. Även det väl tilltagna sovrummet har tack i nock och i anslutning, en balkong. Närheten till Kåsjöns fina badplats, motionsspår och vackra skogsstigar, som alla gränsar till Delsjöreservatet utgör extra plus. Gångavstånd till matbutik, Allum 5 minuter bort med bilen och närheten till förskola, skola & buss (22 min till Korsvägen!), gör detta till det perfekta boendet för familjen.

Sponsrade länkar
Partille / Furulund
Svedjevägen 18
Slutpris: 5 600 000 kr
Boarea: 157 kvm
Driftkostnad: 30 300 kr/år
Tomtarea: 756,2 kvm
Rum: 5 rum, varav 3 är sovrum
Såld: 2016-11-02
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Västra Götaland / Partille / Svedjevägen
 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!