Svedjevägen 18 / Furulund / Partille

Härlig villa på lättskött tomt

Slutpris
5 600 000 kr
Boarea
157 kvm
Driftkostnad
30 300 kr/år
Tomtarea
756,2 kvm
Totalareal
756.2 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2016-11-02
Bostaden är såld!

Denna villa på Svedjevägen såldes av oss 2016-11-02. Se alla våra försäljningar i Partille samt även på Svedjevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Furulund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta trevliga 1 ½-plans hus beläget i Furulunds villaområde. Plan lättskött trädgård med plats för studsmatta, bollsport och kubbturnering och äppleträd med god frukt. Huset har en öppen och luftig planlösning och färgsättningen går i ljusa toner. Entréplanet erbjuder vardagsrum i öppen lösning med kök, 2 sovrum, badrum samt tvättstuga med groventré. På det övre planet finns ett härligt allrum där hela familjen kan hänga och se på TV, spela spel och umgås. Stort fönsterparti och tak i nock ger rummet fint ljus och karaktär. Även det väl tilltagna sovrummet har tack i nock och i anslutning, en balkong. Närheten till Kåsjöns fina badplats, motionsspår och vackra skogsstigar, som alla gränsar till Delsjöreservatet utgör extra plus. Gångavstånd till matbutik, Allum 5 minuter bort med bilen och närheten till förskola, skola & buss (22 min till Korsvägen!), gör detta till det perfekta boendet för familjen.

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration