Sök Meny
Såld

Partille - Furulund / Svedjevägen 18

Härlig villa på lättskött tomt

Välkommen till detta trevliga 1 ½-plans hus beläget i Furulunds villaområde. Plan lättskött trädgård med plats för studsmatta, bollsport och kubbturnering och äppleträd med god frukt. Huset har en öppen och luftig planlösning och färgsättningen går i ljusa toner. Entréplanet erbjuder vardagsrum i öppen lösning med kök, 2 sovrum, badrum samt tvättstuga med groventré. På det övre planet finns ett härligt allrum där hela familjen kan hänga och se på TV, spela spel och umgås. Stort fönsterparti och tak i nock ger rummet fint ljus och karaktär. Även det väl tilltagna sovrummet har tack i nock och i anslutning, en balkong. Närheten till Kåsjöns fina badplats, motionsspår och vackra skogsstigar, som alla gränsar till Delsjöreservatet utgör extra plus. Gångavstånd till matbutik, Allum 5 minuter bort med bilen och närheten till förskola, skola & buss (22 min till Korsvägen!), gör detta till det perfekta boendet för familjen.

Partille / Furulund
Svedjevägen 18
Slutpris: 5 600 000 kr
Boarea: 157 kvm
Driftkostnad: 30 300 kr/år
Tomtarea: 756,2 kvm
Rum: 5 rum, varav 3 är sovrum
Såld: 2016-11-02
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Västra Götaland / Partille / Svedjevägen