Tage Madsens Väg 19a / Partille Centralt / Partille

BR-radhus med fantastisk uteplats och trädgård

Slutpris
3 050 000 kr
Boarea
76,9 kvm
Avgift
2 625 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 plan med delvis källare
Såld
2018-10-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Tage Madsens Väg såldes av oss 2018-10-14. Se alla våra försäljningar i Partille samt även på Tage Madsens Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Partille Centralt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta välplanerade bostadsrättsradhus beläget i ett gemytligt område med historia. Bostaden tillhör en obelånad förening och har en låg månadsavgift där värme, vatten, tv och bredband ingår. Lägenheten är fördelad över tre plan, där den smarta planlösningen bjuder på radhuskänsla och trivsam interiör. Från vardagsrummet når man bostadens härliga och soliga träaltan samt den grönskande trädgården med äppleträd, rabatter och odlingsmöjligheter.

Här bor man med promenadavstånd till busshållplats, Allum köpcentrum med dess stora utbud av butiker, Partille arena och Partille centrum med service och goda pendlingsmöjligheter. Välkommen att boka tid för visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration