Truels väg 9

Truels väg 9

Slutpris

4 385 000 kr


Skulltorp— Partille

Truels väg 9


Slutpris
4 385 000 kr

Skulltorp— Partille

Lättskött och bekvämt hem för hela familjen

Nu har vi nöjet att presentera detta fina boende på Truels väg! Här bor du bekvämt i fem rum och kök med lättskött trädgård och två fina uteplatser, en vid entrésidan och en på baksidan. På entréplan finns modernt kök, totalrenoverat 2016, med burspråk, helkaklat badrum med dusch, ett större sovrum och vardagsrum med balkong som bjuder på fin utsikt. På nedervåningen finns de övriga tre rummen och det stora badrummet som renoverades 2014. Här finns både dusch och massagebadkar och här finns också husets tvättstuga. Huset har optimalt läge i Skulltorp, som skräddarsytt för både barn- och tonårsfamiljen. Huset är beläget på lugn gata, i ett uppvuxet och etablerat villaområde, med gångavstånd till skolor, köpcentrumet Allum med all dess service i form av apotek, restauranger och affärer. Här finns också kommunens knutpunkt för kommunikationer. På behändigt avstånd finns idrottshallar, bowling, ridklubb, skatepark och strövområden och badsjöar. Närmast ligger populära Kåsjön och lite längre bort Humlebadet i Jonsered. Här erbjuds det mesta som skapar livskvalitet för alla åldrar. Välkomna!


Boarea/biarea
108/22 kvm
Driftkostnad
26 200 kr/år
Tomtarea
465.6 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2019-09-20

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.