Sannavägen 10 / Rörö / Öckerö

Skärgårdsboende för barnfamiljen

Slutpris
2 700 000 kr
Boarea/biarea
90/60 kvm
Driftkostnad
28 800 kr/år
Tomtarea
624 kvm
Rum
5 rum (4-5 sovrum)
Såld
2017-11-30
Bostaden är såld!

Denna villa på Sannavägen såldes av oss 2017-11-30. Se alla våra försäljningar i Rörö samt även på Sannavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rörö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Upptäck baden, fåglarna och naturen som finns här ute på, Rörö, som är beläget längst norrut i Göteborgs skärgård. Det vackra naturreservat som bjuder på fina promenader och en av de bättre gästhamnarna i skärgården. Historiskt så har fisket sedan 1500-talet varit huvudnäringen på Rörö. Sommartid så sjuder hamnen av liv och rörelse, man kan handla i affären, ta en fika eller bara strosa omkring och kolla människor eller en promenad med bad på någon av de många klipporna eller stränderna.

Fastigheten ligger belägen en bit in på ön, skyddad från havsvindarna som kan både värma och kyla beroende på årstid och väderstreck. Belägen på en plan tomt med gräsmatta för barn med spring i benen.

Man kommer in i en ljus och välkomnande hall som ger en överblick mot både övre plan, köket och vardagsrummet. Köket som är väl tilltaget har potential till att bli något riktigt fint, invid ligger det stora ljusa vardagsrummet med ett vackert parkettgolv. Sovrum 1 med plats för både stor säng och ett litet arbetshörn och här finns också garderober. Badrum med ett lite äldre stuk, helt fungerande med wc, handfat och badkar. Sovrum 2 är precis som sovrum 1 väl tilltaget.

På övre plan kommer man upp i en liten hall som har en liten klädkammare, här ifrån når man också sovrum 3-4 som båda ytmässigt är stora och det finns plats för både arbetshörn och förvaring. Gott om förvaring i sidovindarna.

Källarplan, här kommer ner i en luftig hall med bra takhöjd. Här nere finns en stor tvättstuga, förrådsrum, pannrum och ett stort allrum som även kan vara sovrum 5 om man har behov för det.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration