Gamla landsvägen 5B / Sandared / Borås

Mysig villa med bra läge på härlig tomt!

Slutpris
3 750 000 kr
Boarea
140 kvm
Driftkostnad
35 270 kr/år
Totalareal
1 721 kvm
Rum
6 rum
Såld
2018-10-02
Bostaden är såld!

Denna villa på gamla landsvägen såldes av oss 2018-10-02. Se alla våra försäljningar i Sandared samt även på gamla landsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sandared är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Charmig villa med högt och fint läge - en perfekt kombination av ombonad och privat idyll kombinerad med ett läge där bad i Viaredssjön och service i Sandareds centrum finns inom kort gångavstånd. Villan erbjuder gammaldags charm och en grönskande trädgård, fina uteplatser och sol från morgon till sen kväll. Entréplanet innehåller hall med förråd, ett ljust vardagsrum med stort valv mot rymlig matsal med braskamin och utgång till solig altan. I öppen planlösning med matsalen finns husets mysiga kök. Innanför köket finns en praktisk groventré och en rymlig tvättstuga med både dusch och bastu. En trappa upp finns ett fint allrum med tak öppet till nock och med utgång till en stor balkong med härlig kvällssol, WC samt 3 ljusa och trivsamma sovrum. Även ett av sovrummet har en stor balkong. Fristående dubbelcarport samt garage med vind. Intilliggande tomt om 1 149 kvm kan köpas till för den som önskar en riktigt stor trädgård.

Sandared har ett fint läge ca 10 km väster om Borås och här finns det mesta man kan behöva. Flera förskolor samt skola årskurs 0-9, ICA-butik, bank, vård- och tandvårdscentral, apotek, restauranger, butiker och gym m.m. Sköna bad erbjuds i Viaredssjön. Bra bussförbindelser och tågstation kombinerat med närheten till Riksväg 40 mot Göteborg och Jönköping ger goda pendlingsmöjligheter.

Varmt välkomna att boka visningstid! / Helna, Mäklarhuset

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration