Sök Meny
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Sandared
Strandvägen 44
Utgångspris: 1 925 000 kr
Anmäl bud
Upplåtelseform: Tomt
Fastigh.bet: Borås Sandhults-rydet 1:264

Sandared / Strandvägen 44

Tomt med vacker sjöutsikt

På Strandvägen i Sandared finns denna härliga tomt med sjöutsikt och fina omgivningar. Ute på en udde har du nu möjlighet att bygga utan krav på viss hustillverkare. I Sandared har du möjligheter till bra kommunikationer med både Göteborg och Borås, grundskolor, affärer och fin natur.


Drönarvy
Fakta om tomtmarken
Beskrivning
Gemensamma anläggningar
 • Gemensamhetsanläggningar
  Borås Sandared Ga:4, Borås Sandhults-Rydet Ga:6
Tomt/Servitut
 • Totalareal
  1085 kvm
 • Rättigheter last
  Avtalsservitut: Väg,va - Se beskrivning, Officialservitut: Rätt att anlägga, amvända och underhålla väg inom område a. - Väg, Officialservitut: Rätt att anlägga, underhålla och bibehålla spillvattenledning inom område a. - Avlopp, Officialservitut: Rätt att anlägga, underhålla och bibehålla dagvattenledning inom område a. - Avlopp, Officialservitut: Rätt att anlägga, underhålla och bibehålla vattenledning inom område a. - Vattenledning
 • Inskrivna servitut och övriga gravationer
  Avtalsrättighet Väg,va
 • Övriga rättigheter och belastningar
  Ledningar för vatten, avlopp och el samt rör för inkoppling av bredband är framdraget till tomtgräns. Gemensamt dagvattenmagasin för omhändertagande av dagvatten från tomten samt ledning till densamma är färdigställt på en granntomt.
Övrigt
 • Strandvägen kommer att asfalteras under hösten 2015. Vägsamfälligheten står för skottning och underhåll av vägen.
Ekonomi
 • Typkod
  210 Småhusenhet, tomtmark
 • Samfällighet
  1 314 kr/år
 • Sammanlagd driftskostnad
  1 314 kr/år
 • Upplåtelseform
  Tomt
Området
 • Sandared ligger vid Viaredssjön, 1 mil utanför centrala Borås i riktning mot Göteborg. Här finns ett flertal badplatser med underbara sandstränder, förskola, låg- mellan- och högstadieskola, järnvägsstation med förbindelse till både Borås och Göteborg. I Sandared finns en välsorterad ICA-butik, bibliotek, badhus, Idrottshall, tennishall, apotek, vårdcentral, folktandvård. Sandared är ett av Borås mest attraktiva bostadsområden med ett mycket aktivt föreningsliv. Här finns föreningar för fotboll, tennis, segling, , simning, pingis, skid- och orienteringsklubb, scoutkår, boule. I sandared finns flera resaturanger, en kvarterkrog, ett gatukök samt en thailändsk restaurang. Även konditori, blomsteraffär, gym, kläd-och inredningsaffär samt ett bankkontor.
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Bostadsvisning i VR

Nyhet! Nu lanserar vi bostadsvisningar i virtuell verklighet.

Läs mer och prova på
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn