Andra tvärvägen 7 / Sävedalen / Partille

Rymd och ljus för alla sinnen

Slutpris
7 600 000 kr
Boarea/biarea
164/45 kvm
Driftkostnad
31 850 kr/år
Tomtarea
926 kvm
Rum
7 rum (4-6 sovrum)
Såld
2017-12-10
Bostaden är såld!

Denna villa på Andra Tvärvägen såldes av oss 2017-12-10. Se alla våra försäljningar i Sävedalen samt även på Andra Tvärvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sävedalen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta fantastiska hus på andra Tvärvägen 7 i Sävedalen .
Ett hus utöver det vanliga där man med spännande design och genomtänkt planlösning har skapat ett hem att trivas i och där allt från huset till trädgården är minutiöst genomtänkt.
Bostaden har rikligt med fönster som ger fantatsiska ljusinsläpp, underbara sociala ytor och en helt insynskyddad altan vilket binder ihop bostaden med utsidan.
Exklusiv landskapsdesignad utemiljö, helt insynsskyddad med stensättning, damm, stenmurar, pergola. I övrigt är trädgården lättskött med gräsmatta, grusgångar och stenläggningar. För barnen finns en stor gräsmatta som inbjder till lek med plats för studsmatta, fotbollsmål och leksstuga.
Huset som bara måste upplevas på plats erbjuder ett hem för den med sinne för detaljer utan att konstla till det. I dag finns här fyra sovrum men möjlighet till sex sovrum för den stora familjen, allrum i alla plan och bilen parkeras smidigt på parkeringsplatsen.
Bussen bara några minuter bort tar er smidigt in till stan, flera skolor i närområdet och naturen alldeles inpå husknuten är bara något av det som erbjuds.
Välkommen att boka tid för visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration