Blankavägen 50 / Sävedalen / Partille

Modernt med mycket charm

Slutpris
7 010 000 kr
Boarea/biarea
164/98 kvm
Driftkostnad
26 600 kr/år
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2018-05-15
Bostaden är såld!

Denna villa på Blankavägen såldes av oss 2018-05-15. Se alla våra försäljningar i Sävedalen samt även på Blankavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sävedalen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Blankavägen 50 är ett riktigt drömhus med anno 1923 som präglas av modernitet i både design och funktion. Här möter dåtiden nutiden och en perfekt harmoni uppstår. Med genomtänkta renoveringar och stor omsorg utstrålar huset det lugn som bara äldre byggnader kan ge. Med sin charm är det svårt att inte le när man kliver in genom dörren. Här möts man bl.a. av ett storstilat kök, modernt badrum, omtänksamt renoverade ytskikt med noga utvalda tapeter och fantastiska ljusinsläpp från vackert spröjsade fönster.
Det är svårt att inte fortsätta le när man tar sig ut ur huset och ser att panelen är målad och taket samt fönstren är bytta. Runt knuten tonar den rejäla verandan upp sig och man inser att det är här man kommer sitta på somrarna med familj och vänner och njuta av härliga bjudningar. Huset är centralt beläget med närhet till skola, buss och affärer i hjärtat av populära Sävedalen.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration