Bråtegårdsvägen 3

Bråtegårdsvägen 3

Slutpris

9 775 000 kr


Sävedalen— Partille

Bråtegårdsvägen 3


Slutpris
9 775 000 kr

Sävedalen— Partille

Vacker familjevilla med härlig stor trädgård i hjärtat av Sävedalen!

Välkommen till vackra Bråtegårdsvägen 3! Nu finns tillfället att överta denna representativa 30-talsvilla med generösa sällskapsytor, tidstypiska detaljer, platsbyggt kök och rum och rymd för alla. Här erbjuds ett välrenoverat hem där man skapat förutsättningar att trivas i många år framöver. Hemmet har en härlig mix av gammalt och nytt och inredningen visar på stilsäker smak och en känsla för detaljer.

På entréplanet välkomnas vi av en rymlig hall som tar oss vidare mot de härliga och ljusa sällskapsytorna till vänster. Sällskapsytorna löper efter varandra men kan gränsas av efter önskemål och behov. Det sista kan fungera förslagsvis som matsal, välkomstlounge eller som ytterligare ett sovrum/kontor.

Går vi igenom köket till höger finner vi ytterligare en hall och det charmiga trapphuset som tar oss till husets övre plan. Här finner vi husets sovrum, badrum och utgång till den blivande balkongen! Från detta plan nås den mysiga vinden som idag har ett inrett rum samt toalett vilket gör det här rummet till det perfekta gästrummet. Vinden kan inredas ytterligare för den som så önskar.

Från entréplanet nås källaren som erbjuder hall med garderober och bra förvaringsytor, stor tvättstuga, förråd, varav ett kanske kan göras om till bastu, samt två stora rum som alldeles utmärkt kan fungera som avdelningar för tonåringarna, kontoret eller hemmaträningen.

Här finns allt man kan önska av ett modernt och funktionellt hem dessutom är det nära till Sävedalens köpgata med social service, restauranger och affärer. Bussen tar er snabbt och smidigt in till Göteborg eller Partille centrum och med bil är man snabbt ute på leden. Läget är optimalt för stora som för små. Ugglumsskolan, flera förskolor och kompisar finns på nära avstånd!

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information!


Boarea/biarea
170/79 kvm
Driftkostnad
63 544 kr/år
Tomtarea
1 225 kvm
Rum
9 rum (3-4 sovrum)
Såld
2022-03-21

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.