Brattåskärrsvägen 161 / Sävedalen / Partille

Högst upp i huset med vidsträckt utsikt!

Slutpris
2 850 000 kr
Boarea
86 kvm
Avgift
5 222 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2018-06-07
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Brattåskärrsvägen såldes av oss 2018-06-07. Se alla våra försäljningar i Sävedalen samt även på Brattåskärrsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sävedalen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna fina och generösa trea som är belägen högst upp i huset, alldeles på gränsen till Göteborgs kommun. Både lägenheten och förrådet nås bekvämt med hiss. Här bor man med insynsskyddad balkong och med en storslagen vy över södra Sävedalen som utspelar ett skådespeleri alla årets årstider och väderlekar. Lägenheten har ett mycket snyggt kök som totalrenoverades 2016 med all tänkbar maskinell utrustning. Välskött förening med nyrenoverad samlingslokal och bastu. Parkeringsplats finns i ett låst parkeringshus och ingår tillsammans med värme, vatten och kabel-tv i avgiften.

Här bor man centralt med kort promenadavstånd till kommunikationer och Vallhamra Torg där man bland annat finner en välsorterad mataffär, frisör, apotek och vårdcentral.
Svart Express tar dig snabbt och enkelt in till centrala Göteborg på endast 10 minuter. Härlanda tjärn och Skatås finns i närområdet som erbjuder badmöjligheter, motionsstigar och promenadstråk i lättillgänglig natur.
Välkommen att boka er på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration