Brattåskärrsvägen 31B / Sävedalen / Partille

Slutpris
6 400 000 kr
Boarea/biarea
129/40 kvm
Driftkostnad
39 000 kr/år
Totalareal
1 079 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2019-03-20
Bostaden är såld!

Denna villa på Brattåskärrsvägen såldes av oss 2019-03-20. Se alla våra försäljningar i Sävedalen samt även på Brattåskärrsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sävedalen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta välplanerade hus med centralt läge i Sävedalen. På entréplan väntar välkomnande entré med gott om plats för klädförvaring och ingång till praktisk klädkammare, två sovrum, stort härligt badrum med spakänsla, tvättstuga med torkrum intill och gästwc. På övre plan finns två sovrum, kontor, badrum, dusch och mysigt vardagsrum med öppen spis och utgång till härlig altan i västerläge. Allt förutom köket är totalrenoverat de senaste åren.
Huset är beläget på skafttomt med privat väg in till fastigheten, gränsande till grönområde och Baggelidens lekplats.
Det centrala läget gör att man bor med gångavstånd till både förskola, skola, socialservice och natur. I närområdet ligger Sävedalens idrottsplats som erbjuder möjligheter att utöva både fotboll, friidrott, handboll, hockey och innebandy. Man tar sig snabbt och smidigt in till stan, med bil, kollektivt eller med cykel för den i god vigör. Busshållplats alldeles utanför dörren och en snabb promenad ner till Sävedalens köpgata där det finns affärer, restauranger och social service.
Stor altan i västläge som inbjuder till sköna grillkvällar med familj och vänner och plan lättskött tomt med stor altan som nås från vardagsrum. Här finns även en stor balkong med utgång från sovrum på övre plan, förråd på tomten och plats för 2-3 bilar på uppfarten.
Välkommen att boka tid för visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration