Sök Meny
Såld

PARTILLE / Sävedalen / Broängsvägen 3

Toppmodern 1:a med sovalkov

Nu finns det möjlighet att förvärva en genomgående renoverad 1:a med väldisponerade ytor i populära Bockemossen. En bostadsrätt i välskött och populär HSB förening med låg avgift, där värme, vatten, ComHem samt P-plats ingår. Här finner du ett modernt inrett arbetskök, snyggt helkaklat badrum och ljust vardagsrum med sovalkov. Tvättstuga och förråd i samma uppgång, egen parkeringsplats alldeles utanför lägenheten och en nyrenoverad ICA-butik på gångavstånd som underlättar vardagen. Bussen tar dig snabbt och smidigt till Göteborg eller Partille centrum. I närområdet ligger Härlanda Tjärn och Skatås, perfekt för dig som vill motionera eller promenera i lättillgänglig natur. Välkommen att boka er för visning!

Sponsrade länkar
PARTILLE / Sävedalen
Broängsvägen 3
Slutpris: 1 905 000 kr
Boarea: 39,5 kvm
Avgift: 1 944 kr/mån
Driftkostnad: 298 kr/mån
Rum: 1 rum
Våning: 2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld: 2016-12-03
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Västra Götaland / Sävedalen / Broängsvägen
 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år
  Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år

  Det finns flera faktorer som bidragit till att de svenska hushållens sparande så snabbt har stigit till så höga nivåer. En gynnsam ekonomisk utveckling de senaste tio åren har bidragit. Inkomsterna har stigit, fler har fått jobb och huspriserna har ökat samtidigt som både ränta och inflation varit låga.