Broängsvägen 3 / Sävedalen / PARTILLE

Toppmodern 1:a med sovalkov

Slutpris
1 905 000 kr
Boarea
39,5 kvm
Avgift
1 944 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2016-12-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Broängsvägen såldes av oss 2016-12-03. Se alla våra försäljningar i Sävedalen samt även på Broängsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sävedalen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns det möjlighet att förvärva en genomgående renoverad 1:a med väldisponerade ytor i populära Bockemossen. En bostadsrätt i välskött och populär HSB förening med låg avgift, där värme, vatten, ComHem samt P-plats ingår. Här finner du ett modernt inrett arbetskök, snyggt helkaklat badrum och ljust vardagsrum med sovalkov. Tvättstuga och förråd i samma uppgång, egen parkeringsplats alldeles utanför lägenheten och en nyrenoverad ICA-butik på gångavstånd som underlättar vardagen. Bussen tar dig snabbt och smidigt till Göteborg eller Partille centrum. I närområdet ligger Härlanda Tjärn och Skatås, perfekt för dig som vill motionera eller promenera i lättillgänglig natur. Välkommen att boka er för visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration