Göteborgsvägen 79 / Sävedalen / PARTILLE

Centralt och bekvämt hem med altan i söderläge

Slutpris
3 650 000 kr
Boarea
68,6 kvm
Avgift
3 452 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns)
Såld
2018-05-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Göteborgsvägen såldes av oss 2018-05-18. Se alla våra försäljningar i Sävedalen samt även på Göteborgsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sävedalen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På Göteborgsvägen 79 erbjuds en nyproduktion från 2015 i ett omtyckt och centralt läge nära service, förskola och skola. Den optimala planlösningen erbjuder stora sällskapsytor med en modern öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Lägenheten har en stor och härlig altan i soligt söderläge som årets varma dagar blir som ett extra rum.
Värme, V/A, parkeringsplats med eluttag samt bredband, kabel-TV och fast telefoni via Telia Triple Play ingår i avgiften som sänktes med 10% 2017 och ytterligare med 3% 2018.
Här är det bara att flytta in och börja trivas i en mycket stabil bostadsrättsförening där gemenskap och trivsel präglar föreningen. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration