Gullringsvägen 37

Gullringsvägen 37


Sävedalen— Partille

Gullringsvägen 37



Sävedalen— Partille

Renoverad 30-tals charm med uthyrningsdel ovan garage!

På Gullringsvägen 37 väntar ett av Sävedalens charmigaste hus på sina nya ägare. Ett hem som nuvarande ägare tagit hand om med mycket hjärta, kunskap och omtanke. Hemmet har en härlig mix av gammalt och nytt och inredningen visar på stilsäker smak och en känsla för detaljer. Här finns det mesta man kan önska av ett modernt och funktionellt hem. Härliga sociala ytor, underbart charmigt kök, två allrum, sovrum i alla våningsplan och gott om förvaringsmöjligheter. Groventré i källarplanet med tvättstuga är smidigt för leriga barn, smutsiga hundar och svettiga träningskläder.
Huset har en lättskött plan trädgård med stora möjligheter för odlarsjälen, lata dagar i hängmattan och för de små med spring i benen finns här både plats för fotbollsmål och studsmatta. Här finns lättskötta stenläggningar och planteringar som frodas från tidig vår till sen höst. Stor plan gräsmatta med plats för pool för den som önskar. Underbar altan på både fram-och baksida med sol från lunch till sen kväll. Här umgås man med familj och vänner under härliga sommardagar och framåt småtimmarna kan man förflytta sig in i det trevliga uterummet som man även njuter av under regniga dagar och kvällar.
Fyra bilar parkeras smidigt på den vackert stenlagda uppfarten med stor dubbelgarage i anslutning. Ovan garage finns en inredd lägenhet med egen dusch och tvättstuga. Lägenheten är idag uthyrd och om intresse från köparen finns så bor gärna hyresgästen kvar. Läget är optimalt med med Ugglumsskolan, Vallhamraskolan och Kullegårdens nybyggda förskola bara några meter bort. Sävedalens köpgata med social service, restauranger och affärer och bussen som tar er snabbt och smidigt in till Göteborg eller Partille centrum.
Varmt välkommen att boka tid för visning av denna pärla!


Boarea/biarea
ca 159/59 kvm
Driftkostnad
50 600 kr/år
Tomtarea
991 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2022-01-23

Mäklarhuset Partille

Denna villa på Gullringsvägen såldes av oss 2022-01-23. Se alla våra försäljningar i Sävedalen samt även på Gullringsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.