Kroklyckan 9 / Södra Sävedalen / Sävedalen / Partille

Välplanerat BR-parhus med fantastiskt utsiktsläge

Slutpris
3 600 000 kr
Boarea
113,8 kvm
Avgift
6 997 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2018-04-19
Bostaden är såld!

Denna parhus på Kroklyckan såldes av oss 2018-04-19. Se alla våra försäljningar i Sävedalen samt även på Kroklyckan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södra Sävedalen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett välplanerat BR-parhus i 2 plan med fantastiskt utsiktsläge och möjlighet att ostört njuta av solnedgången.
På Kroklyckan 9 har man 3 sovrum, badrum och praktisk förråd på entréplan och en trappa upp finns kök, vardagsrum med avskild matsalsdel och ytterligare ett sovrum samt badrum.
Utomhus umgås man gärna med familj och vänner på den härliga altanen i sydväst läge. Här finns även gräsmatta, plats för liten trädgårdstäppa och studsmatta för de små. Bilen parkeras smidigt i carporten alldeles intill och här finns även ett kallförråd. I området finns flera lekplatser, en liten fotbollsplan och boelebana.
Ett praktiskt, lättskött boende med omdelebar närhet till natur och skola och Göteborg endast några minuters bilfärd bort.
Välkommen att boka er på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn