Kullagårdsvägen 17 / Södra Sävedalen / Sävedalen / Partille

Charmig 40-tals villa med underbar trädgård

Slutpris
6 550 000 kr
Boarea/biarea
164/94 kvm
Driftkostnad
28 490 kr/år
Totalareal
662 kvm
Rum
7 rum (4-5 sovrum)
Såld
2018-09-28
Bostaden är såld!

Denna villa på Kullagårdsvägen såldes av oss 2018-09-28. Se alla våra försäljningar i Sävedalen samt även på Kullagårdsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södra Sävedalen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På Kullagårdsvägen 17 i Sävedalen kan vi stolt presentera ett underbart hus till försäljning. I snart 40 år har familjen Juhlin med mycket omsorg och kärlek vårdat denna unika pärla och nu har det blivit dags att lämna över till nya lyckliga ägare. Huset och dess charmiga trädgård inspirerar till ett framtida drömboende för den lilla, såväl som den stora familjen.
Huset erbjuder bl.a. 4-5 sovrum, allrum, vardagsrum, två badrum och en hel källare med tvättstuga, förråd och matkällare. Bergvärme som ger låga driftskostnader, garage med ingång även från huset och en underbar trädgård i soligt insynsskyddat läge.
Bussen bara några minuter bort tar er smidigt in till stan, flera skolor & social service i närområdet och naturen alldeles inpå husknuten är bara något av det som erbjuds i denna barnvänliga idyll.
Välkommen att boka tid för visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration