Sök Meny
Såld

PARTILLE / Sävedalen / Kullegärdet 46

Nu har vi äntligen ett av de populära radhusen på Kullegärdet till försäljning. På nr 46 får ni 114 välplanerade kvadratmeter med härlig hörntomt och plats för både studsmatta, fotbollsmål, liten trädgårdstäppa och här finns uteplats på både fram- och baksida. Huset har 3 sovrum och det finns möjlighet att inreda vinden för den som så önskar. Låga driftskostnader, renoverat badrum & gästtoalett, rymligt vardagsrum med utgång till trädgården är något som väntar de nya ägarna. Bilen parkeras smidigt i garaget och busshållplats finns alldels intill, som snabbt och smidigt tar er in till stan. Gångavstånd både till förskolor, grundskolor och Skatås/Härlanda tjärn finns på cykelavstånd. För de minsta finns flera lekplatser i området, en alldeles utanför husknuten. För skolbarnen finns cykelbana som leder hela vägen fram till skolan. Närhet även till skog, affär och social service.
Välkommen att boka tid för visning!

Sponsrade länkar
PARTILLE / Sävedalen
Kullegärdet 46
Slutpris: 5 150 000 kr
Boarea: 114 kvm
Driftkostnad: 31 732 kr/år
Tomtarea: 326 kvm
Rum: 4 rum (3 sovrum)
Såld: 2017-08-21
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
    Bostad / Sverige / Västra Götaland / Sävedalen / Kullegärdet