Kullegärdet 46 / Sävedalen / PARTILLE

Slutpris
5 150 000 kr
Boarea
114 kvm
Driftkostnad
31 732 kr/år
Tomtarea
326 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2017-08-21
Bostaden är såld!

Denna radhus på Kullegärdet såldes av oss 2017-08-21. Se alla våra försäljningar i Sävedalen samt även på Kullegärdet

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kullegärdet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu har vi äntligen ett av de populära radhusen på Kullegärdet till försäljning. På nr 46 får ni 114 välplanerade kvadratmeter med härlig hörntomt och plats för både studsmatta, fotbollsmål, liten trädgårdstäppa och här finns uteplats på både fram- och baksida. Huset har 3 sovrum och det finns möjlighet att inreda vinden för den som så önskar. Låga driftskostnader, renoverat badrum & gästtoalett, rymligt vardagsrum med utgång till trädgården är något som väntar de nya ägarna. Bilen parkeras smidigt i garaget och busshållplats finns alldels intill, som snabbt och smidigt tar er in till stan. Gångavstånd både till förskolor, grundskolor och Skatås/Härlanda tjärn finns på cykelavstånd. För de minsta finns flera lekplatser i området, en alldeles utanför husknuten. För skolbarnen finns cykelbana som leder hela vägen fram till skolan. Närhet även till skog, affär och social service.
Välkommen att boka tid för visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration