Sök Meny
Såld

PARTILLE / Sävedalen - Södra Sävedalen / Långåkern 23

Ljus 3:a i markplan

Välkommen till denna välplanerade 3:a på 82,5 m² i markplan. Här är det bara att flytta in i en ljus och nymålad lägenhet. Köket som går i ljusa toner har en stor matplats vid fönster, här finns två sovrum, varav ett med utgång till inglasad balkong. I vardagsrummet ligger en vacker ekparkett och badrummet är helkaklat med dusch. Det finns även en praktisk gästtoalett och klädkammare.
Bekvämt belägna i samma trapphus alldeles utanför dörren, ligger förråd och tvättstuga. Här bor man i en förening som är mycket välskött och stabil där värme, vatten, kabel-tv samt parkering ingår i månadsavgiften. Föreningens grönytor där man kan grilla, umgås med grannar eller för de yngre, leka på den fina lekplatsen som ligger omgärdad av husen. På gångavstånd finns skolor, mataffär och fina motionsstigar. Svart express tar dig till Göteborg centrum på ca 15 min.
Välkomna att boka in er på visning!

Sponsrade länkar
PARTILLE / Sävedalen / Södra Sävedalen
Långåkern 23
Slutpris: 2 600 000 kr
Boarea: 82,5 kvm
Avgift: 4 045 kr/mån
Rum: 3 rum (2 sovrum)
Våning: 0 av 2 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-08-20
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Västra Götaland / Sävedalen / Långåkern