Långåkern 41 / Sävedalen / PARTILLE

Smakfullt renoverad 3:a i markplan

Slutpris
2 550 000 kr
Boarea
82,5 kvm
Avgift
4 179 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2017-02-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Långåkern såldes av oss 2017-02-03. Se alla våra försäljningar i Sävedalen samt även på Långåkern

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sävedalen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna fina gavellägenhet som med sin trevliga planlösning erbjuder ljust kök med matplats, två sovrum, rymligt vardagsrum, snyggt totalrenoverat badrum 2016 och separat gästtoalett. En klädkammare finns också som ger bra med förvaringsmöjligheter. Från ena sovrummet når man balkongen som är belägen mot grönområde. Föreningens grönytor där man kan grilla, umgås med grannar eller för de yngre, leka på den fina lekplatsen ligger omgärdad av husen. Bekvämt belägna i samma trapphus ligger förråd och tvättstuga. Här bor man i en förening som är mycket välskött och stabil där värme, vatten, kabel-tv samt parkering ingår i månadsavgiften. På gångavstånd finns skolor, mataffär och fina motionsstigar. Bussen tar dig till Göteborg centrum på ca 20 min. Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration