Sök Meny
Såld

PARTILLE / Sävedalen / Långåkern 41

Smakfullt renoverad 3:a i markplan

Välkommen till denna fina gavellägenhet som med sin trevliga planlösning erbjuder ljust kök med matplats, två sovrum, rymligt vardagsrum, snyggt totalrenoverat badrum 2016 och separat gästtoalett. En klädkammare finns också som ger bra med förvaringsmöjligheter. Från ena sovrummet når man balkongen som är belägen mot grönområde. Föreningens grönytor där man kan grilla, umgås med grannar eller för de yngre, leka på den fina lekplatsen ligger omgärdad av husen. Bekvämt belägna i samma trapphus ligger förråd och tvättstuga. Här bor man i en förening som är mycket välskött och stabil där värme, vatten, kabel-tv samt parkering ingår i månadsavgiften. På gångavstånd finns skolor, mataffär och fina motionsstigar. Bussen tar dig till Göteborg centrum på ca 20 min. Välkomna på visning!

Sponsrade länkar
PARTILLE / Sävedalen
Långåkern 41
Slutpris: 2 550 000 kr
Boarea: 82,5 kvm
Avgift: 4 179 kr/mån
Driftkostnad: 410 kr/mån
Rum: 3 rum, varav 2 är sovrum
Våning: 1 (BV) av 3 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-02-03
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Västra Götaland / Sävedalen / Långåkern
 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år
  Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år

  Det finns flera faktorer som bidragit till att de svenska hushållens sparande så snabbt har stigit till så höga nivåer. En gynnsam ekonomisk utveckling de senaste tio åren har bidragit. Inkomsterna har stigit, fler har fått jobb och huspriserna har ökat samtidigt som både ränta och inflation varit låga.