Sök Meny
Såld

PARTILLE / Sävedalen / Långåkern 41

Smakfullt renoverad 3:a i markplan

Välkommen till denna fina gavellägenhet som med sin trevliga planlösning erbjuder ljust kök med matplats, två sovrum, rymligt vardagsrum, snyggt totalrenoverat badrum 2016 och separat gästtoalett. En klädkammare finns också som ger bra med förvaringsmöjligheter. Från ena sovrummet når man balkongen som är belägen mot grönområde. Föreningens grönytor där man kan grilla, umgås med grannar eller för de yngre, leka på den fina lekplatsen ligger omgärdad av husen. Bekvämt belägna i samma trapphus ligger förråd och tvättstuga. Här bor man i en förening som är mycket välskött och stabil där värme, vatten, kabel-tv samt parkering ingår i månadsavgiften. På gångavstånd finns skolor, mataffär och fina motionsstigar. Bussen tar dig till Göteborg centrum på ca 20 min. Välkomna på visning!

Sponsrade länkar
PARTILLE / Sävedalen
Långåkern 41
Slutpris: 2 550 000 kr
Boarea: 82,5 kvm
Avgift: 4 179 kr/mån
Driftkostnad: 410 kr/mån
Rum: 3 rum (2 sovrum)
Såld: 2017-02-03
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Västra Götaland / Sävedalen / Långåkern