Sök Meny
Såld

Sävedalen / Långåkern 41

Smakfullt renoverad 3:a i markplan

Välkommen till denna fina gavellägenhet som med sin trevliga planlösning erbjuder ljust kök med matplats, två sovrum, rymligt vardagsrum, snyggt totalrenoverat badrum 2016 och separat gästtoalett. En klädkammare finns också som ger bra med förvaringsmöjligheter. Från ena sovrummet når man balkongen som är belägen mot grönområde. Föreningens grönytor där man kan grilla, umgås med grannar eller för de yngre, leka på den fina lekplatsen ligger omgärdad av husen. Bekvämt belägna i samma trapphus ligger förråd och tvättstuga. Här bor man i en förening som är mycket välskött och stabil där värme, vatten, kabel-tv samt parkering ingår i månadsavgiften. På gångavstånd finns skolor, mataffär och fina motionsstigar. Bussen tar dig till Göteborg centrum på ca 20 min. Välkomna på visning!

Sponsrade länkar
Sävedalen
Långåkern 41
Slutpris: 2 550 000 kr
Boarea: 82,5 kvm
Avgift: 4 179 kr/mån
Driftkostnad: 410 kr/mån
Rum: 3 rum, varav 2 är sovrum
Våning: 1 (BV) av 3 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-02-03
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Västra Götaland / Sävedalen / Långåkern