Långåkern 27 / Södra Sävedalen / Sävedalen / Partille

Trivsam och välplanerad 2:a med balkong i väster

Slutpris
1 980 000 kr
Boarea
67,7 kvm
Avgift
3 443 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 (BV)
Såld
2018-02-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Långåkern såldes av oss 2018-02-27. Se alla våra försäljningar i Sävedalen samt även på Långåkern

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södra Sävedalen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna välplanerade och ljusa 2:a i mycket populär och stabil HSB-förening. Lägenheten är belägen i markplan, helt utan trappor. Här finns tidstypiska originaldetaljer bevarade så som rutmönstrad ekparkett, fönsterbänkar i sten och gabondörrar. I samma trapphus finner du bekvämt förråd och tvättstuga som också är beläget på markplan.

På föreningens grönytor kan man grilla, umgås med grannar eller för de yngre, leka på den fina lekplatsen. Alldeles i närheten ligger Vallhamra torg där bland annat en välsorterad mataffär, vårdcentral, apotek och pizzeria finns. Från lägenheten är det nära till Härlanda tjärn som är en del av Delsjöns naturreservat som erbjuder ett stort utbud av motionsslingor och fritidsaktiviteter. Centrala Göteborg når du på ca 15 min med buss.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration