Lilla Pukevägen 14

Lilla Pukevägen 14

Slutpris

6 400 000 kr


Puketorp— Sävedalen— Partille

Lilla Pukevägen 14


Slutpris
6 400 000 kr

Puketorp— Sävedalen— Partille

Fint renoverat och klimatsmart hus i attraktivt läge

Här erbjuds ett smakfullt renoverat och klimatsmart hus i genomgående fint skick. Ett mysigt boende i två plan med öppen planlösning och sociala ytor. Bostaden har dessutom påkostad utrustning och inredd källare. Mycket låga driftkostnader tack vare en effektiv bergvärmepump för värme och varmvatten. Ett mysigt, billigt och lättskött boende bara att flytta in i !

Huset står på en lummig och barnvänlig trädgårdstomt med välskött gräsmatta, friggebod, bärbuskar och en vacker häck som skyddar mot insyn. Terrassen i söderläge har plats för matbord, stolar, grillplats, loungedel, och solstolar. Den har morgonsol och eftermiddagssol så den passar utmärkt för umgänge under lata sommardagar och kvällar.

Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget i Puketorps hjärta. Nära bland annat naturen i Delsjöområdet, Vallhamra Ishall och idrottsplats samt service och skola vid Vallhamra torg. Goda kommunikationer från den närliggande busshållplatsen.

Varmt välkommen till Lilla Pukevägen!


Boarea/biarea
90/83 kvm
Driftkostnad
31 000 kr/år
Tomtarea
684 kvm
Rum
6 rum (3 sovrum)
Såld
2021-09-18

Mäklarhuset Partille

Denna villa på Lilla Pukevägen såldes av oss 2021-09-18. Se alla våra försäljningar i Sävedalen samt även på Lilla Pukevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.