Sök Meny
Såld

PARTILLE / Sävedalen / Ljungkullen 21

Ljus gavellägenhet belägen mot grönområde

Med gavelläge och fönster åt tre håll får ni här en ljus och mycket trivsam 3:a. Lägenheten är trevligt planerad med två bra sovrum och rejäl klädkammare. Ett nyrenoverat fullt utrustat kök och plats för matbord. Badrum med tvätt- och tumlare samt separat toalett. Fint vardagsrum med utgång till balkong. Här bor man i en välskött förening där värme, vatten, kabel-tv samt el ingår i månadsavgiften.
Ljungkullen är ett barnvänligt område med trevlig omgivning och bilfria innergårdar. På gångavstånd finns Vallhamra Torg med välsorterad ICA affär, butiker, pizzeria, apotek och vårdcentral. Bussförbindelserna är mycket bra och förskola samt skola med låg-, mellan- och högstadium ligger nära. Välkomna!

Sponsrade länkar
PARTILLE / Sävedalen
Ljungkullen 21
Slutpris: 2 400 000 kr
Boarea: 83 kvm
Avgift: 4 581 kr/mån
Driftkostnad: 150 kr/mån
Rum: 3 rum, varav 2 är sovrum
Våning: 2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-06-02
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Västra Götaland / Sävedalen / Ljungkullen

Andra liknande sålda bostäder

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år
  Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år

  Det finns flera faktorer som bidragit till att de svenska hushållens sparande så snabbt har stigit till så höga nivåer. En gynnsam ekonomisk utveckling de senaste tio åren har bidragit. Inkomsterna har stigit, fler har fått jobb och huspriserna har ökat samtidigt som både ränta och inflation varit låga.