Sök Meny
Såld

PARTILLE / Sävedalen / Ljungkullen 21

Ljus gavellägenhet belägen mot grönområde

Med gavelläge och fönster åt tre håll får ni här en ljus och mycket trivsam 3:a. Lägenheten är trevligt planerad med två bra sovrum och rejäl klädkammare. Ett nyrenoverat fullt utrustat kök och plats för matbord. Badrum med tvätt- och tumlare samt separat toalett. Fint vardagsrum med utgång till balkong. Här bor man i en välskött förening där värme, vatten, kabel-tv samt el ingår i månadsavgiften.
Ljungkullen är ett barnvänligt område med trevlig omgivning och bilfria innergårdar. På gångavstånd finns Vallhamra Torg med välsorterad ICA affär, butiker, pizzeria, apotek och vårdcentral. Bussförbindelserna är mycket bra och förskola samt skola med låg-, mellan- och högstadium ligger nära. Välkomna!

Sponsrade länkar
PARTILLE / Sävedalen
Ljungkullen 21
Slutpris: 2 400 000 kr
Boarea: 83 kvm
Avgift: 4 581 kr/mån
Driftkostnad: 150 kr/mån
Rum: 3 rum (2 sovrum)
Våning: 2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-06-02
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Västra Götaland / Sävedalen / Ljungkullen