Magnusvägen 51

Magnusvägen 51


Sävedalen— Partille

Magnusvägen 51



Sävedalen— Partille

Välkommen till Magnusvägen 51 där tiden stått stilla sedan tidigt 80-tal, vilket ger fantastiska möjligheter för dig och din familjs framtida husdröm.
Huset har kök med matplats, två sovrum, vardagsrum och matplats i öppen planlösning, badrum och tvättstuga på entréplan och på övre plan finns två stora sovrum och en toalett. Det finns med en alternativ planlösning vilket kan bli en inspirationshjälp inför framtida ombyggnad. På Magnusvägen 51 väntar en lättskött trädgård med stora möjligheter för odlarsjälen, lata dagar i hängmattan och för de små med spring i benen finns här både plats för fotbollsmål och studsmatta. Är pool det man drömmer om så finns en given plats för detta. Läget är optimalt med gångavstånd till Baggelidens lekplats, Bockemosseparken alldeles intill som blir ett spännande utflyktsmål för barnen och Ugglumsskolan och flera förskolor finns bara några meter bort. Sävedalens köpgata med social service, restauranger och affärer och bussen som tar er snabbt och smidigt in till Göteborg eller Partille centrum.
Besiktningsprotokollet ligger under fliken dokument och det finns även möjlighet för visningar dagtid under kommande vecka!
Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
145/93 kvm
Driftkostnad
39 700 kr/år
Tomtarea
891 kvm
Rum
6 rum (3-5 sovrum)
Såld
2020-11-06

Mäklarhuset Partille

Denna villa på Magnusvägen såldes av oss 2020-11-06. Se alla våra försäljningar i Sävedalen samt även på Magnusvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.