Skolvägen 35

Skolvägen 35

Slutpris

8 650 000 kr


Sävedalen— Partille

Skolvägen 35


Slutpris
8 650 000 kr

Sävedalen— Partille

Rymligt, välplanerat i bästa solläge!

På Skolvägen 35 har vi nöjet att erbjuda er ett härligt hus med stor potential till försäljning. Invändigt väntar ett välplanerat hem med härliga sociala ytor att vistas i på båda våningsplanen.
Entréplanet erbjuder kök, matplats stort allrum, 3-4 sovrum, badrum, wc och klädkammare. En trappa ner väntar två allrum, sovrum för tonåringen, underbart badrum, tvättstuga och ett praktiskt garage. Bästa solläget väntar på altanen som man når från matplats/vardagsrum. Här finns gott om plats för både loungehäng, matplats och grill. Tomten är plan och lättskött med gräsmatta runtom hela huset, här finns plats för både studsmatta och växthus för den som önskar. Garage, parkeringsplats för 2 bilar och låga driftskostnader får man på köpet.
Läget är optimalt, ett stenkast bort från populära Ugglumsskolan med 0-9 klasser och flera förskolor i närområdet, cykelavstånd till Härlanda Tjärn och Delsjöterrängen med dess natursköna omgivningar. En kort promenad tar er ner till Sävedalens köpgata där all tänkbar social service väntar. Här finns Triumfglass, Oves mos, trevlig Ica butik och för den som vill jobba på formen finns två gym till förfogande.
Buss 513 trafikerar från Göteborgsvägen och tar er snabbt och smidigt in till stan eller Partille centrum.
Varmt välkomna att boka tid för visning!


Boarea/biarea
120/118 kvm
Driftkostnad
31 800 kr/år
Tomtarea
676 kvm
Rum
8 rum (5 sovrum)
Såld
2022-05-03

Mäklarhuset Partille

Denna villa på Skolvägen såldes av oss 2022-05-03. Se alla våra försäljningar i Sävedalen samt även på Skolvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.