Torsvägen 8 / Sävedalen / Partille

Välskött och rymlig familjevilla i bästa läge med barnvänlig tomt.

Slutpris
7 520 000 kr
Boarea/biarea
145/113 kvm
Driftkostnad
39 500 kr/år
Totalareal
986 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2019-09-17
Bostaden är såld!

Denna villa på Torsvägen såldes av oss 2019-09-17. Se alla våra försäljningar i Sävedalen samt även på Torsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sävedalen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På Torsvägen 8 i hjärtat av Sävedalen finns detta charmiga och välskötta hus med två våningar och källare. De nya ägarna erbjuds här en idyll med en härlig altan och underbar trädgård som flödar i ljus och kantas av rabatter och buskar. En inbjudande utemiljö som passar utmärkt för fest och middagar. Här finns även plats för växthus, studsmatta, fotbollsmål eller pool, om man så önskar.
Vidare erbjuder huset en planlösning med generösa sällskapsutrymmen, flera sovrum och ett modernt, lättarbetat och påkostat kök. Dessutom tre badrum, ett i varje plan. Huset har bergvärme, garage, mycket bra förvaringsutrymmen i källaren och parkeringsplatser för fyra bilar. Detta hus är effektivt och praktiskt, på flera sätt, och svarar väl upp till dagens krav på funktionalitet och komfort. Läget är optimalt med Ugglumsskolan på gångavstånd, social service med affärer och restauranger i närområdet. Busshållplats hittas i omedelbar närhet med kommunikationer som tar er in till Göteborg eller Partille centrum.
Välkommen att boka tid för visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration