Tredje villavägen 15

Tredje villavägen 15

Slutpris

7 200 000 kr


Södra Sävedalen— Sävedalen— Partille

Tredje villavägen 15


Slutpris
7 200 000 kr

Södra Sävedalen— Sävedalen— Partille

Välkommen till en totalrenoverad villa med utsiktsläge på underbar naturtomt i populära Puketorp.
Här är huset för familjen som vill ha ett naturnära och lättskött boende och som uppskattar ett färdigrenoverat hem med låga driftskostnader.
Huset präglas av mycket ljus, fina vyer när man blickar ut genom fönstren och ett fint samspel mellan inne och ute. På entréplanet finns kök, vardagsrum, 3 sovrum, badrum och gästwc och källarplan har ett stort allrum, sovrum, underbart badrum, tvättstuga med gott om plats för klädvård och förvaring. Här finns även stort förråd, matkällare och på tomten finns en isolerad Friggebod.
Garage med ingång från huset samt praktisk carport med plats för 2 bilar i anslutning.
Spännande tomt med både gräsmatta för lek och plats för studsmatta och fotbollsmål. Tomtens sluttning har berg i dagen och tomten gränsar mot skogen.
Den lättskötta trädgården gör att man har gott om tid att njuta från det insynsskyddade uterummet med utsikt över nejden. Årets soliga dagar tillbringas på altanen med trappa ner till trädgården. Ett härligt boende i populära Sävedalen med närhet till skola, förskola, socialservice och natur.
Välkommen på visning!


Boarea/biarea
120/140 kvm
Driftkostnad
31 600 kr/år
Tomtarea
831 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2017-06-26

Mäklarhuset Partille

Denna villa på Tredje Villavägen såldes av oss 2017-06-26. Se alla våra försäljningar i Sävedalen samt även på Tredje Villavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.