Utåkravägen 6 / Södra Sävedalen / Sävedalen / Partille

3:a i markplan med uteplats i söderläge

Slutpris
2 650 000 kr
Boarea
82,5 kvm
Avgift
3 822 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 (markplan) (Hiss finns ej)
Såld
2018-09-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Utåkravägen såldes av oss 2018-09-21. Se alla våra försäljningar i Sävedalen samt även på Utåkravägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södra Sävedalen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Äntligen ges det tillfälle att förvärva en 3:a i markplan med uteplats i söderläge i den populära HSB föreningen Brf Bockemossen. Bostaden är ljus och välplanerad och erbjuder två sovrum, kök med stor matplats, badrum, gästtoalett, klädkammare och ett vardagsrum med plats för både soffhörna och matsalsgrupp.
Bekvämt belägna i samma trapphus finner du förråd och tvättstuga. Här bor man i en mycket välskött och stabil förening där värme, vatten, kabel-tv, avsättning till inre fond samt parkering ingår i avgiften.
På gångavstånd finns skolor, förskolor, busskommunikationer och Vallhamra Torg med bl.a mataffär, apotek och pizzeria. För den som söker lugnet i naturen finns Härlanda tjärn, som är en del av Delsjöns naturreservat, på promenadavstånd. Här erbjuds ett stort utbud av motionsslingor samt en populär badsjö.
Välkommen att boka er för visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration