Utåkravägen 6

Utåkravägen 6

Slutpris

3 400 000 kr


Södra Sävedalen— Sävedalen— Partille

Utåkravägen 6


Slutpris
3 400 000 kr

Södra Sävedalen— Sävedalen— Partille

Välplanerad 4:a i hjärtat av Sävedalen!

Nu finns det möjlighet att förvärva denna trivsamma 4:a med inglasad balkong i söderläge. Lägenhetens badrum och gästtoalett stamrenoverades 2020 med moderna och stilrena materialval. Badrummet har helkaklade väggar i vitt och beige klinker och är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Köket är välplanerat med plats för matgrupp intill fönstret. Bostaden erbjuder också tre sovrum, en klädkammare och ett rymligt och ljust vardagsrum.

Bekvämt belägna i trappuppgångens entréplan ligger tvättstugan och bredvid lägenheten finner man förrådet. Här bor man i en mycket välskött och stabil förening där värme, vatten, kabel-tv och parkeringsplats ingår i avgiften. På gångavstånd finns skolor, förskolor, busskommunikationer och Vallhamra Torg med bl.a mataffär, apotek, café och pizzeria. För den som söker lugnet i naturen finns Härlanda tjärn, som är en del av Delsjöns naturreservat, inom promenadavstånd. Här erbjuds ett stort utbud av motionsslingor samt en populär badsjö.


Boarea
86.4 kvm
Avgift
4 730 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2021-04-23

Mäklarhuset Partille

Denna lägenhet på Utåkravägen såldes av oss 2021-04-23. Se alla våra försäljningar i Sävedalen samt även på Utåkravägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.