Västra Fjällvägen 12 / Sävedalen / Partille

Gedigen villa med rymd, ljus och kvalitet

Slutpris
9 375 000 kr
Boarea/biarea
274/51 kvm
Driftkostnad
50 907 kr/år
Tomtarea
1 310 kvm
Rum
9 rum (6 sovrum)
Såld
2017-10-22
Bostaden är såld!

Denna villa på Västra Fjällvägen såldes av oss 2017-10-22. Se alla våra försäljningar i Sävedalen samt även på Västra Fjällvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sävedalen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här får det klassiska uttrycket "bostaden måste upplevas på plats", en helt ny dimension. Ljus, rymd och kvalitet präglar denna gedigna villa som de senaste åren renoverats från topp till tå med smakfulla materialval och känsla för stil och design.
Huset som har en boyta på hela 274 kvm har i dag ett helt våningsplan med tre stora rum, kök och badrum med tvättstuga till uthyrning, vilket ger stora ekonomiska fördelar.
Familjen disponerar själva två våningsplan + källaren.
Stora sociala ytor, underbart kök med väl tilltagen matplats och ett nyinrett vindsplan med lyxkänsla är något av det som väntar de nya ägarna.
Huset värms upp med bergvärme, det finns garage på tomten och parkeringsplats för 4-5 bilar.
Underbart altan i söderläge, trädgård med plats för både lek, trädgårdsodling och umgänge med familj och vänner.
Några minuters promenad ner till Sävedalens köpgata med affärer, restauranger och där bussen tar er snabbt och smidigt in till stan.
Välkomna att boka er på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration