Västra Fjällvägen 9

Västra Fjällvägen 9

Slutpris

9 700 000 kr


Sävedalen— Partille

Västra Fjällvägen 9


Slutpris
9 700 000 kr

Sävedalen— Partille

Stor 30-talsvilla med härlig utsikt!

Välkommen till Västra Fjällvägen 9 och detta charmiga 30-talshus med härlig utsikt över dalen, insynsskyddat och i bästa solläge! Här finns det gott om plats för den stora familjen. Flera sovrum och badrum på alla tre våningsplan, skapar förutsättningar för både stora och små. Härliga sällskapsytor inbjuder till umgänge med familj och vänner. Entréplanet har modernt platsbyggt kök med stor matplats och vardagsrum i fil med vacker platsbyggd bokhylla. Den väl tilltagna köksön blir den naturliga samlingsplatsen för både frukostmackan, läxläsningen och nyårsbuffén. En vacker kakelugn centralt placerad mellan kök och vardagsrum är en tidsenlig inredningsdetalj.
Sommartid när man njuter av sol och värme så finns det förutsättningar i alla väderstreck. Vid entrén finns en underbar veranda under tak, som man kan glädjas åt även under regniga sommarkvällar som vi alla vet är ett mindre roligt inslag som kan inträffa även här i Drömdalen. I direkt söderläge finns en härlig uteplats och vill man njuta av de sista solstrålarna tillsammans med vacker solnedgång, så förflyttar man sig till balkongen som nås från övre plan.
Källarplanet erbjuder bra förvaringsmöjligheter, stor tvättstuga, allrum och ett badrum med dusch. Här finns en egen ingång som blir den perfekta groventrén efter joggingrundan, promenaden med hunden eller när man kommer hem med leriga barn och smutsiga gummistövlar.
För den som önskar finns även möjlighet att inreda en liten övernattningslägenhet med egen ingång och badrum, kanske egen verksamhet hemma eller helt enkelt det perfekta hänget för tonåringen som vill ha möjligheten till egen space.
På Västra Fjällvägen 9 bor man med gångavstånd till flera förskolor och Ugglums grundskola. Sävedalens köpgata med Ica Prima, Oves gatukök, Triumfglass och Sävedalens saluhall är trevliga tillskott i vardagen och lockas man av pulsen i storstan så finns busshållplats på Göteborgsvägen, där bussen tar er snabbt och smidigt in till centrala Göteborg. För globetrottern finns Landvetter flygplats endast 20 min bort.
Välkomna att kontakta mäklaren för mer info och visning!


Boarea/biarea
235/75 kvm
Driftkostnad
46 650 kr/år
Tomtarea
955 kvm
Rum
9 rum (4-6 sovrum)
Såld
2022-05-22

Mäklarhuset Partille

Denna villa på Västra Fjällvägen såldes av oss 2022-05-22. Se alla våra försäljningar i Sävedalen samt även på Västra Fjällvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.