Växthusgränd 20

Växthusgränd 20

Slutpris

7 600 000 kr


Sävedalen— Partille

Växthusgränd 20


Slutpris
7 600 000 kr

Sävedalen— Partille

Gavelradhus i toppskick i trevliga Sävedalen!

På Växthusgränd 20 väntar ett lättskött, praktiskt och modernt boende i toppskick. Här erbjuds 137 m² fördelat på två plan med toppmodernt kök med vardagsrum i öppen planlösning, två helkaklade badrum och tre rymliga sovrum. Härlig altan med kvällssol på framsidan och plats för mysiga grillkvällar med familj och vänner. Helt insynsskyddad uteplats med förmiddagssol vid entrén och här finns ett härligt spabad som man kan njuta av under årets alla dagar. Bilen parkeras smidigt utanför dörren och det finns ett isolerat förråd i anslutning med plats för cyklar, utemöbler och trädgårdsmöbler.
I härliga Växthusgränd bor man med gångavstånd till både förskola, skola, social service, kommunikation och natur. Ett stenkast bort ligger Sävedalens idrottsplats som erbjuder möjligheter att utöva både fotboll, friidrott, handboll, hockey och innebandy. Busshållplats en kort promenad bort tar er snabbt och smidigt in till Göteborg och Skatås med dess härliga frilufsmöjligheter finns på cykelavstånd. Ett perfekt boende för familjen som uppskattar lyxen av att bo naturnära, centralt och i ett i stort sett underhållsfritt hus.
Välkomna att boka tid för visning!


Boarea
137 kvm
Driftkostnad
42 400 kr/år
Tomtarea
211 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2022-03-10

Mäklarhuset Partille

Denna radhus på Växthusgränd såldes av oss 2022-03-10. Se alla våra försäljningar i Sävedalen samt även på Växthusgränd.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.