Holtsdammavägen 14

Holtsdammavägen 14

Slutpris

5 650 000 kr


Sandsjön— Sexdrega— Svenljunga

Holtsdammavägen 14


Slutpris
5 650 000 kr

Sandsjön— Sexdrega— Svenljunga

Unik villa med genomgående och exklusiva materialval samt takterass med sjöutsikt!

Välkommen till denna arkitektritade och moderna villa med fina och stora sällskapsytor! På husets entréplan ligger vardagsrum, matplats och kök i öppen planlösning. Köket har god förvaring och är utrustat med en stor köksö, mörka skåpsluckor och bänkskiva i sten. Från köket når du även det inglasade uterummet med utgång till gräsmatta och altan. Entréplanet erbjuder även två sovrum, tvättstuga, två klädkammare, ett förråd under trappan samt ett helkaklat badrum med dusch. På övre plan finns ett rymligt badrum och två sovrum, varav master bedroom har panoramafönster med en fantastisk vy över sjön samt utgång till takterrassen. Huset har genomgående exklusiva materialval och är väl planerat med integrerad teknik.

I huset finns KNX system installerat, vilket är en av de ledande smarta-hem teknikerna på marknaden, i nuläget är all belysning, vissa vägguttag, larm från pannan, garageport, huslarm m.m. inkopplat. Huset har även inbyggda högtalare i kök, vardagsrum och badrum på övre plan och på två av taken sitter solceller monterade.

Bara ett stenkast från huset kan du avnjuta bad och fiske i sjön, härlig natur och i Lockryd finns padelbana och restaurang.

Detta är en villa för den som söker det lilla extra! Varmt välkomna att anmäla ert intresse till mäklaren för en VIP-visning!


Boarea
172 kvm
Driftkostnad
24 844 kr/år
Tomtarea
1 273 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2021-02-10

Mäklarhuset Borås

Denna villa på Holtsdammavägen såldes av oss 2021-02-10. Se alla våra försäljningar i Sexdrega samt även på Holtsdammavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.