Bokövägen 8 / Sjövik / Lerum

Barnvänligt mitt i Sjövik med mycket gammal charm och en härlig trädgård

Slutpris
2 800 000 kr
Boarea
135 kvm
Driftkostnad
32 950 kr/år
Tomtarea
798 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2017-09-21
Bostaden är såld!

Denna villa på Bokövägen såldes av oss 2017-09-21. Se alla våra försäljningar i Sjövik samt även på Bokövägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sjövik är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I gemytliga och natursköna Sjövik har man ett lantligt modernt boende med mycket "Bullerbykänsla". Det är promenadavstånd till det mesta, grundskola årkurs med 1-5 och två förskolor en servicebutik, Hagströms Lanthandel, naturupplevelser och svalkande bad vid bl a Prästens brygga (sandstrand och klippor). För den idrottsintresserade finns Sjöviks SK som är mycket aktiva i samhället. Bra kommunikationer med buss eller bil, det tar ca 45 min med buss till centrala Göteborg från Sjöviks Station och ca 20 minuter till Alingsås. Det är endast en mil till Gråbo med vårdcentral, apotek och välsorterade affärer. Sjövik med sitt underbara läge invid väg 190 (Retrovägen) ger begreppet en levande och moderna landsbygd en ny dimension med alla möjligheter till upplevelser i närliggande områden och på orten.

Villan ligger nästan längst in på en lugn återvändsgata. Lättskött trädgårdstomt med ett garage invid p-platserna, det finns en stor altan i soligt sydväst läge, altanen är delvis under tak. Gräsmattan bjuder in till utomhusaktiviteter och här finns plats för barnens favorit, studsmattan, utan att inkräkta på ytan för lek och bus.

Man kommer in i en välkomnande hall med effektiv förvaring samt ett litet kapprum. Till vänster om hallen kommer man in i det rymliga arbetsköket med bra arbetsytor och effektiv förvaring. Från köket kommer man ut till altanen som är sommarvardagsrummet när vädret tillåter. Matplatsen i köket har plats för ett stort matbord för både vardag och fest. Från köket kommer man in i vardagsrummet som är luftigt och rymmer den stora soffgruppen och tv-möbeln. Innanför vardagsrummet ligger ett litet arbetsrum.
Sovrum 1 är stort och rymmer både dubbelsäng, förvaring och ett litet arbetshörn. Det helkaklade badrummet i stilrena färger och material, som man når från köket, är utrustat med wc, handfat och tvättmaskinen.

På övre plan kommer man upp till den lilla hallen som binder samman rummen på detta planet. Hallen har en del smart förvaring i sidovindar och en klädkammare. Sovrum 2 är lite mindre och har en garderob. Sovrum 3 har plats för en dubbelsäng och det finns en stor klädkammare. Det lilla allrummet vid föräldraavdelning har plats för två fåtöljer och kan vara ett hörn för lugn och ro. Sovrum 4 som idag är föräldrasovrum har plats för en dubbelsäng och ett arbetshörn. Badrummet har ett modernt snitt med bubbelbadkar, handfat, wc och fönster som skapar en harmonisk känsla.

Varmt välkomna att boka visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration