Sök Meny
Såld

Lerum / Sjövik / Bokövägen 8

Barnvänligt mitt i Sjövik med mycket gammal charm och en härlig trädgård

I gemytliga och natursköna Sjövik har man ett lantligt modernt boende med mycket "Bullerbykänsla". Det är promenadavstånd till det mesta, grundskola årkurs med 1-5 och två förskolor en servicebutik, Hagströms Lanthandel, naturupplevelser och svalkande bad vid bl a Prästens brygga (sandstrand och klippor). För den idrottsintresserade finns Sjöviks SK som är mycket aktiva i samhället. Bra kommunikationer med buss eller bil, det tar ca 45 min med buss till centrala Göteborg från Sjöviks Station och ca 20 minuter till Alingsås. Det är endast en mil till Gråbo med vårdcentral, apotek och välsorterade affärer. Sjövik med sitt underbara läge invid väg 190 (Retrovägen) ger begreppet en levande och moderna landsbygd en ny dimension med alla möjligheter till upplevelser i närliggande områden och på orten.

Villan ligger nästan längst in på en lugn återvändsgata. Lättskött trädgårdstomt med ett garage invid p-platserna, det finns en stor altan i soligt sydväst läge, altanen är delvis under tak. Gräsmattan bjuder in till utomhusaktiviteter och här finns plats för barnens favorit, studsmattan, utan att inkräkta på ytan för lek och bus.

Man kommer in i en välkomnande hall med effektiv förvaring samt ett litet kapprum. Till vänster om hallen kommer man in i det rymliga arbetsköket med bra arbetsytor och effektiv förvaring. Från köket kommer man ut till altanen som är sommarvardagsrummet när vädret tillåter. Matplatsen i köket har plats för ett stort matbord för både vardag och fest. Från köket kommer man in i vardagsrummet som är luftigt och rymmer den stora soffgruppen och tv-möbeln. Innanför vardagsrummet ligger ett litet arbetsrum.
Sovrum 1 är stort och rymmer både dubbelsäng, förvaring och ett litet arbetshörn. Det helkaklade badrummet i stilrena färger och material, som man når från köket, är utrustat med wc, handfat och tvättmaskinen.

På övre plan kommer man upp till den lilla hallen som binder samman rummen på detta planet. Hallen har en del smart förvaring i sidovindar och en klädkammare. Sovrum 2 är lite mindre och har en garderob. Sovrum 3 har plats för en dubbelsäng och det finns en stor klädkammare. Det lilla allrummet vid föräldraavdelning har plats för två fåtöljer och kan vara ett hörn för lugn och ro. Sovrum 4 som idag är föräldrasovrum har plats för en dubbelsäng och ett arbetshörn. Badrummet har ett modernt snitt med bubbelbadkar, handfat, wc och fönster som skapar en harmonisk känsla.

Varmt välkomna att boka visning.

Sponsrade länkar
Lerum / Sjövik
Bokövägen 8
Slutpris: 2 800 000 kr
Boarea: 135 kvm
Driftkostnad: 32 950 kr/år
Tomtarea: 798 kvm
Rum: 7 rum (4 sovrum)
Såld: 2017-09-21
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
    Bostad / Sverige / Västra Götaland / Sjövik / Bokövägen