Rönnvägen 12 / Sjövik / Lerum

Enplanshus i barnvänligt och mycket omtyckt område

Slutpris
2 475 000 kr
Boarea
130 kvm
Driftkostnad
42 718 kr/år
Tomtarea
499 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2017-08-30
Bostaden är såld!

Denna villa på Rönnvägen såldes av oss 2017-08-30. Se alla våra försäljningar i Sjövik samt även på Rönnvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sjövik är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I gemytliga och natursköna Sjövik har man ett lantligt modernt boende med mycket "småstadskänsla". Det är promenad- och cykelavstånd till det mesta, grundskola årskurs 1-5 och två förskolor samt kommunala dagmammor, en pizzeria, Hagströms Lanthandel, naturupplevelser och svalkande bad vid bl a Prästens brygga (sandstrand och klippor). Gillar man båtliv så finns det en fin båthamn inom bekvämt gångavstånd. För den idrottsintresserade finns Sjöviks SK som är mycket aktiva i samhället. Bra kommunikationer med buss eller bil, det tar ca 40-45 min med buss till centrala Göteborg från busstationen och ca 20 minuter till Alingsås. Det är endast en mil till Gråbo med vårdcentral, apotek och välsorterade affärer. Sjövik ger begreppet en levande landsbygd en ny dimension med alla möjligheter till upplevelser i närliggande områden och på orten.

Området gränsar mot ängar åt två håll och parkeringen ligger ca 50 m från huset, här finns både p-platser och garage. Fastigheten har ett gavelläge och ingången ligger mitt på huset. Man kommer in i en stor, välkomnande ljus hall med en modern färgsättning. Från hallen kommer man rakt fram till det stora moderna köket med inredning i vitt, nyare vitvaror, mycket förvaring och en stor köksö som blir den naturliga samlingspunkten. Från köket kommer man ut till den stora altanen som ligger delvis under tak. Invid köket ligger ett helkaklat badrum/tvättstuga från 2012, moderna färger och material. Det andra badrummet ligger invid det nya och har ett lite äldre stuk, ljusa färger även här. I slutet av korridoren har vi familjens avdelning med tre luftiga och ljusa sovrum, alla rummen är renoverade de senaste åren med ljusa och moderna färger och material. Till vänster i hallen vid entrén kommer man in i det luftiga vardagsrummet med stora ljusinsläpp. Renoverat i ljusa färger och en gammal vacker ekparkett på golvet, det finns en braskamin som förhöjer mysfaktorn under kulna dagar då nordan viner runt knuten. Det sista sovrummet (idag mediarum) ligger i änden av vardagsrummet, också här ljust och modernt renoverat. Lättskött och plan trädgårdstomt som ger utrymme för "spring i benen". På tomten finns en isolerad och uppvärmd friggebod samt tillgång till två förråd i huskroppen.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration