Kalltorps by 6

Kalltorps by 6

Slutpris

1 950 000 kr


Kalltorp— Sjuntorp— Trollhättan

Kalltorps by 6


Slutpris
1 950 000 kr

Kalltorp— Sjuntorp— Trollhättan

Trevlig fastighet med närhet till sjö, bad, vacker natur och stora strövområden!

Med närhet till den långsträckta sjön Gravlången och med viss sjöutsikt, ligger denna trevliga fastighet!
Här fås en välskött tomt om 2 139 m² som både är vind- och insynsskyddat, ett hus som passar både för permanent- eller fritidsboende samt garage, gäststuga och förråd.

Den nordöstra delen av Gravlången kallas Kalltorpssjön och närmaste badplats ligger bara några hundra meter från huset (det finns även en kommunal badplats som ligger en liten bit väster om fastigheten).
Omgivningarna runt omkring består av vackert jordbrukslandskap och stora strövområden - perfekt för den som gillar att vistas i skog och mark.
Halvön som ligger i närheten heter Ålstadnäset - denna del är skyddad som naturreservat och bjuder på stora natur- och friluftsupplevelser.

Huset har en trevlig planlösning, där Souterrängplanet fördelas på hall med garderob, allrum med öppen spis (dock ej använd på många år, så måste besiktigas och godkännas innan användande), dusch, toalett och tvättavdelning samt förråd.
Från övre plan har man viss sjöutsikt (mindre när det grönskar som mest). Här är det öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. I vardagsrummet finns en mindre kamin och där finns även en separat utgång till trädgården. Från köket har man utgång till den stora altanen. Här finns även två sovrum.
Samtliga fönster utbytta för ca 4 år sedan, förutom två småfönster i suterrängdelen.

Kalltorps by består av ca 30 fastigheter, varav ca 12-13 bor permanent.
Här finns bl. a. gemensamhetsanläggning för bad- och båtplats, gångstigar, gemensamma aktiviteter, parkeringsplats, djupborrad vattenbrunn och väg.

Säljares ord:
"Det klickade direkt vid första åsynen av detta paradis. Här fanns allt vi ville ha. Här har vi levt med våra hundar i 22 år och tagit för oss av miljön som erbjudit avskildhet såväl som närhet till nödvändig service. Vårt hundintresse som innefattat viss uppfödning har fungerat optimalt med helomgärdad tomt, närhet till strövområden och fantastiska grannar. Åldern tar nu ut sin rätt och vi tvingas med stor saknad ta avsked av denna pärla eftersom ett mindre arbetskrävande boende behövs"

OBS! För att få upp bilderna i full storlek, klicka på en bild. Ställ sedan muspekaren i bilden så får ni upp bildtexten.
Varmt välkomna att boka visning!


Boarea/biarea
115/10 kvm
Driftkostnad
15 156 kr/år
Tomtarea
2 139 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2021-07-21

Mäklarhuset Vänersborg

Denna fritidshus på Kalltorps by såldes av oss 2021-07-21. Se alla våra försäljningar i Sjuntorp samt även på Kalltorps by.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.