Sök Meny
Såld

TROLLHÄTTAN / Sjuntorp / Lunnebergsvägen 25

Tilltalande villa intill naturen!

Vi har nu äran att få förmedla en gedigen villa i två plan med riktigt bra läge i Sjuntorp! Att sitta på den stora balkongen kan jämföras med att sitta på parkett då man har solnedgången i bästa läge och vidsträckt vy över landskapet. Här bor du barnvänligt och bekvämt med naturen som granne. Här i Sjuntorp finns det mesta. Vad sägs om skola F-9, förskola, mataffär, fina bussförbindelser, cyckelbanan in till Trollhättan börjar bli klar, cykelavstånd till bad och fiske, fotbollsplaner, ridklubb, badhus, skytteklubb o.s.v.. Huset är i gott skick och uppvärmning sker via vattenburen värme el/ved samt acc tankar för låg driftskostnad. Ett av de två badrummen är helt nytt från 2008 och detsamma gäller tvättstugan som också är ny från 2008. Letar du efter ett rymligt hus med bra läge? Här är det! ;) Välkommen att boka visning!

Sponsrade länkar
TROLLHÄTTAN / Sjuntorp
Lunnebergsvägen 25
Slutpris: 2 500 000 kr
Boarea/biarea: 148/52 kvm
Driftkostnad: 29 950 kr/år
Tomtarea: 832 kvm
Rum: 5 rum, varav 3 är sovrum
Såld: 2017-06-09
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Västra Götaland / Sjuntorp / Lunnebergsvägen

Andra liknande sålda bostäder

 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!