Lunnebergsvägen 25 / Sjuntorp / TROLLHÄTTAN

Tilltalande villa intill naturen!

Slutpris
2 500 000 kr
Boarea/biarea
148/52 kvm
Driftkostnad
29 950 kr/år
Tomtarea
832 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2017-06-09
Bostaden är såld!

Denna villa på Lunnebergsvägen såldes av oss 2017-06-09. Se alla våra försäljningar i Sjuntorp samt även på Lunnebergsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sjuntorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vi har nu äran att få förmedla en gedigen villa i två plan med riktigt bra läge i Sjuntorp! Att sitta på den stora balkongen kan jämföras med att sitta på parkett då man har solnedgången i bästa läge och vidsträckt vy över landskapet. Här bor du barnvänligt och bekvämt med naturen som granne. Här i Sjuntorp finns det mesta. Vad sägs om skola F-9, förskola, mataffär, fina bussförbindelser, cyckelbanan in till Trollhättan börjar bli klar, cykelavstånd till bad och fiske, fotbollsplaner, ridklubb, badhus, skytteklubb o.s.v.. Huset är i gott skick och uppvärmning sker via vattenburen värme el/ved samt acc tankar för låg driftskostnad. Ett av de två badrummen är helt nytt från 2008 och detsamma gäller tvättstugan som också är ny från 2008. Letar du efter ett rymligt hus med bra läge? Här är det! ;) Välkommen att boka visning!

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration