Råda 8 / Sjuntorp / Trollhättan

Lantlig villa med två lägenheter i Råda samt en extra tomt!

Slutpris
1 675 000 kr
Boarea/biarea
156/100 kvm
Driftkostnad
24 800 kr/år
Totalareal
2 798 kvm
Rum
6 rum (3 sovrum)
Såld
2019-01-31
Bostaden är såld!

Denna villa på Råda såldes av oss 2019-01-31. Se alla våra försäljningar i Sjuntorp samt även på Råda

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sjuntorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Villafastighet med två lägenheter samt intilliggande obebyggd tomt! Här har du chansen att hitta ett rofyllt boende nära bär och svampmark med gångavstånd till sjön Gravlången. Vi har fått möjligheten att sälja denna villa med historia som lärarbostad, samt en angränsande obebyggd tomt. I den gamla trädgården finns både äppelträd och en vacker syrenberså. Som insynsskydd mot väg och granntomt har du en fin granhäck. Här kan du få lugnet nära naturen samtidigt som du relativt snabbt kan komma ut på 45:an och ex pendla till Göteborg. Huset är som är rymligt inrymmer två separata lägenheter. I första plan en lägenhet om 3 rum och kök samt en lägenhet på övervåningen med 3 rum och kök. Denna har separat ingång för hyresgäster eller kanske dina ungdomar? Kom och kika på ett härligt gammaldags hus fullt av möjligheter. Försäljningen avser denna fastighet Råda 1:8 samt den intilliggande obebyggda fastigheten Råda 1:7. Välkommen att boka din tid för visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration