Vikingavägen 3

Vikingavägen 3

Slutpris

2 325 000 kr


Sjuntorp— TROLLHÄTTAN

Vikingavägen 3


Slutpris
2 325 000 kr

Sjuntorp— TROLLHÄTTAN

I trivsamma och barnvänliga Sjuntorp finner ni denna välskötta villa!

Beläget på en trevlig trädgårdstomt i Sjuntorp finner ni detta välskötta och tilltalande hus! Här bor ni på 137 kvadratmeter fördelade på 5 r.o.k. varav 4 sovrum. Rymligt kök och vardagsrum med plats för familjen. Härlig altan under tak i västerläge! Huset har under de senaste åren renoverats och här erbjuds ni bland annat bergvärme, nyare tak, nyare fönster samt uppdaterade ytskikt i nästintill alla rum! Garage i källaren och plats för flertalet bilar på den grusade uppfarten. I källaren finner ni även goda förvaringsutrymmen! Trevlig trädgård med redskapsbod, växthus samt fruktträd, bärbuskar och odlingsmöjligheter.

Fastigheten ligger med gång- och cykelavstånd till skola, förskola, simhall, mataffär och kommunikationer. Här har ni även närhet till fin natur. Pendlingsavstånd in till Göteborg, med bil kör ni på endast 40 minuter!

Ett trivsamt boende som bör upplevas på plats, varmt välkomna att boka in er på visning!


Boarea/biarea
137/68 kvm
Driftkostnad
28 560 kr/år
Tomtarea
974 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2018-01-26

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.