Vikingavägen 3 / Sjuntorp / TROLLHÄTTAN

I trivsamma och barnvänliga Sjuntorp finner ni denna välskötta villa!

Slutpris
2 325 000 kr
Boarea/biarea
137/68 kvm
Driftkostnad
28 560 kr/år
Tomtarea
974 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2018-01-26
Bostaden är såld!

Denna villa på Vikingavägen såldes av oss 2018-01-26. Se alla våra försäljningar i Sjuntorp samt även på Vikingavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sjuntorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Beläget på en trevlig trädgårdstomt i Sjuntorp finner ni detta välskötta och tilltalande hus! Här bor ni på 137 kvadratmeter fördelade på 5 r.o.k. varav 4 sovrum. Rymligt kök och vardagsrum med plats för familjen. Härlig altan under tak i västerläge! Huset har under de senaste åren renoverats och här erbjuds ni bland annat bergvärme, nyare tak, nyare fönster samt uppdaterade ytskikt i nästintill alla rum! Garage i källaren och plats för flertalet bilar på den grusade uppfarten. I källaren finner ni även goda förvaringsutrymmen! Trevlig trädgård med redskapsbod, växthus samt fruktträd, bärbuskar och odlingsmöjligheter.

Fastigheten ligger med gång- och cykelavstånd till skola, förskola, simhall, mataffär och kommunikationer. Här har ni även närhet till fin natur. Pendlingsavstånd in till Göteborg, med bil kör ni på endast 40 minuter!

Ett trivsamt boende som bör upplevas på plats, varmt välkomna att boka in er på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration