Åsvägen 9 / Skaraberg / Skara

Nyproducerad villa på Åsvägen 9!

Slutpris
2 549 000 kr
Boarea
129 kvm
Totalareal
1 332 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-08-08
Bostaden är såld!

Denna villa på Åsvägen såldes av oss 2019-08-08. Se alla våra försäljningar i Skara samt även på Åsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skaraberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns möjlighet att förvärva denna tomt på Åsvägen 9 tillsammans med en nyckelfärdig enplansvilla från Älvsbyhus vilken anpassas efter köparens önskemål. Förslagsvis uppförs husmodellen "Linnéa" om 129 kvm vilken erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, 3-4 sovrum, badrum, gästtoalett samt tvättstuga med groventré. Som tillval finns bl.a. flera olika garagemodeller, fiber och interiöra val men i grunden håller huset en god standard med exempelvis genomgående trägolv. Uppvärmning sker med en frånluftsvärmepump, denna håller nere driftkostnaderna.

Här på Skaraberg bor ni i ett lugnt och trevligt område med naturen tätt inpå knuten!

Det behöver inte vara krångligt att köpa nyproduktion, Älvsbyhus tar hand om hela processen och ansvarar för husbygget, från grundläggning till färdigt hus. Den förhållandevis korta byggtiden som erbjuds gör att ni kan flytta in redan under vintern! Älvsbyhus erbjuder dessutom förmånliga betalningsvillkor, största betalningen sker först efter att huset har levererats.

Fastigheten är idag obebyggd och säljs med villkor om att ett entreprenadavtal tecknas för uppförandet av ett Älvsbyhus. Ansvarig fastighetsmäklare förmedlar tomten och är därmed ansvarig för förmedlingen av denna. Entreprenören ansvarar för husbyggnationen.

Visningshus finns i Mariestad samt Skara. Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information och tidsbokning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration