Härlundagatan 44

Härlundagatan 44

Slutpris

1 350 000 kr


Skara

Härlundagatan 44


Slutpris
1 350 000 kr

Skara

Pittoresk villa i populärt område

År 1937 uppfördes en villa i sekelskiftesstil på Härlundagatan 44, villan har liggande träpanel och de rätta vinklarna för att ha en självklar plats i detta populära område. Den charmiga grusade framfarten leder fram till huset och den sluttande lummiga trädgården med både fruktträd och odlingsmöjligheter. I det angränsande uthuset finns ett gästrum för övernattande gäster, eller perfekt för dig med egen verksamhet.

Välkomna in i en trevlig entréhall som leder er vidare in i vardagsrum & matsal i fil. Här är det äldre trägolv och rikligt ljusinsläpp som inbjuder till trevliga stunder både över en bit mat med vänner och familj eller soffhäng intill braskaminen. Köket är ljusa och har goda arbetsytor med plats för köksö samt angränsar till större inglasat uterum med sydvästligt läge. Hemmets sovrum finns i ovanplan likasom toalett/dusch.
I Källarplan finns både tvättstuga, pannrum, toalett samt matkällare.
Under senare år har flertalet renoveringsarbeten utförts bl.a. installation av braskamin, nyare ytskikt och renovering av gästrum. Fastigheten är ansluten till fiber samt inför försäljningen är fastigheten förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel, detta då säljaren har tecknat "Skyddat köp". Ett bra läge med närhet till både förskola och skola samt en kort promenad till livsmedelsaffär och kommunikation.

Ett förtjusande hem med trivsam planlösning som inbjuder till trevliga stunder både inne och ute.

Välkommen med er anmälan till visning!


Boarea/biarea
111/20 kvm
Driftkostnad
34 529 kr/år
Tomtarea
439 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2020-07-06

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på härlundagatan såldes av oss 2020-07-06. Se alla våra försäljningar i Skara samt även på härlundagatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.