Härlundagatan 44 / Skara

Pittoresk villa i populärt område

Slutpris
1 350 000 kr
Boarea/biarea
111/20 kvm
Driftkostnad
34 529 kr/år
Tomtarea
439 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2020-07-06
Bostaden är såld!

Denna villa på härlundagatan såldes av oss 2020-07-06. Se alla våra försäljningar i Skara samt även på härlundagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skara är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

År 1937 uppfördes en villa i sekelskiftesstil på Härlundagatan 44, villan har liggande träpanel och de rätta vinklarna för att ha en självklar plats i detta populära område. Den charmiga grusade framfarten leder fram till huset och den sluttande lummiga trädgården med både fruktträd och odlingsmöjligheter. I det angränsande uthuset finns ett gästrum för övernattande gäster, eller perfekt för dig med egen verksamhet.

Välkomna in i en trevlig entréhall som leder er vidare in i vardagsrum & matsal i fil. Här är det äldre trägolv och rikligt ljusinsläpp som inbjuder till trevliga stunder både över en bit mat med vänner och familj eller soffhäng intill braskaminen. Köket är ljusa och har goda arbetsytor med plats för köksö samt angränsar till större inglasat uterum med sydvästligt läge. Hemmets sovrum finns i ovanplan likasom toalett/dusch.
I Källarplan finns både tvättstuga, pannrum, toalett samt matkällare.
Under senare år har flertalet renoveringsarbeten utförts bl.a. installation av braskamin, nyare ytskikt och renovering av gästrum. Fastigheten är ansluten till fiber samt inför försäljningen är fastigheten förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel, detta då säljaren har tecknat "Skyddat köp". Ett bra läge med närhet till både förskola och skola samt en kort promenad till livsmedelsaffär och kommunikation.

Ett förtjusande hem med trivsam planlösning som inbjuder till trevliga stunder både inne och ute.

Välkommen med er anmälan till visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.