Slåttervägen 2 / Skee tätort / Skee / Strömstad

Välplanerad villa i mycket gott skick!

Slutpris
2 840 000 kr
Boarea/biarea
88/88 kvm
Driftkostnad
45 300 kr/år
Totalareal
769 kvm
Rum
6 rum (3 sovrum)
Såld
2019-09-05
Bostaden är såld!

Denna villa på slåttervägen såldes av oss 2019-09-05. Se alla våra försäljningar i Skee samt även på slåttervägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skee tätort är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Utanför ett traditionellt hus i två plan, men som överraskar på insidan. Fina ytor för socialt umgänge, stora fönster för utmärkt ljusinsläpp, härligt värmande kamin och vackert renoverade rum. Villan har välplanerade ytor fördelat på sex rum varav tre sovrum, matsal och kök i öppen planlösning, vardagsrum, och ytterligare ett allrum på nedre plan. Två badrum och ett fantastiskt tvättrum. Nybyggd terrass på framsidan och baksidan med en stor härlig altan, där man kan njuta av solen hela dagen. Stor tomt med rejäla gräsytor. Ett trivsamt boende beläget på en lugn gata, i barnvänligt villaområde i Skee. Direkt närhet med gångavstånd till förskola och skola, såpass nära att ni kan se barnen gå de få meterna som det är till skolan, samt närhet till Strömstads serviceutbud. Med bil når ni E6:an och dess pendlingsmöjligheter på bara ett par minuter! Missa inte er chans att förvärva detta fina hus där ni kan börja njuta från dag ett.
Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.