Sök Meny
Såld

Skövde - Ryd / Huggargränd 30

Ljust, fräscht och renoverat boende med hörnläge söker nu ny ägare! Bostaden erbjuder två renoverade badrum med kakel och klinkers, renoverat kök med varm känsla samt fräsch tvättstuga. Bra planlösning med rymliga rum och renoverade ytskikt. Baksidan vetter mot skogsparti och grönområde, ett stenkast bort finns härliga promenadstråk. Stort härligt uterum mot avskild baksida. Varmgarage och förråd finns på tomten. Fiber. I närheten finns förskola, skola och busshållplats. Det finns även bra lekplatser samt fotbollsplaner för barn att leka vid. Varmt välkomna!

Skövde / Ryd
Huggargränd 30
Slutpris: 1 880 000 kr
Boarea: 116 kvm
Driftkostnad: 22 030 kr/år
Tomtarea: 375 kvm
Rum: 5 rum, varav 4 sovrum
Såld: 2016-12-08
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Västra Götaland / Skövde / Huggargränd
 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

 • Checklista: Gå husronden – inför vintern
  Checklista: Gå husronden – inför vintern

  Vintern står för dörren och det är dags att plocka fram kängor, mössor och vantar. Lika viktigt är dock att du rustar ditt hus för den kalla årstiden – så att det inte drabbas av onödiga skador av regn och snömassor.