Karl Dahlins Väg 28B / Hentorp / Skövde

Nyrenoverad FYRA till salu!

Slutpris
1 301 000 kr
Boarea
ca 87 kvm
Avgift
5 380 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 3
Såld
2019-02-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Karl Dahlins Väg såldes av oss 2019-02-26. Se alla våra försäljningar i Skövde samt även på Karl Dahlins Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hentorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till denna moderna FYRA på Karl Dahlins Väg 28B!

Här erbjuds ljusa och fräscha ytskikt då bostaden genomgått omfattande renoveringar under 2019, såsom nytt stiligt Ikea-kök med nya vitvaror, renoverat badrum samt övriga ytskikt!
Lägenhetens rymd och välplanerade ytor ger ett inbjudande intryck som passar såväl barnfamiljen som paret som önskar större levnadsyta.

Bo lugnt och bekvämt i en välskött förening med god ekonomi, området erbjuder både lekplats, grillplats samt tennis och boulebana.
Läget ger närhet till vårdcentral, skola, barnomsorg, livsmedelsbutik och bussförbindelser. Här bor du även nära skog och natur, motionsspår samt golfbana.
Föreningen erbjuder också gym samt lyxigt relaxutrymme. Fri parkering på området!

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration