Sök Meny
Såld

Skövde - Kvarnsjön / Kryddvägen 13 F

Nyproducerad trea med stor balkong!

Nu finns ett unikt tillfälle att förvärva en näst intill nybyggd lägenhet, denna trea i lugna Kvarnsjön var inflyttningsklar oktober 2016! På andra våning finns denna ljusa lägenhet med egen ingång och stor balkong som vetter ut mot villaområdet. Här är det öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och det helkaklade badrummet inrymmer bekvämligheter så som tvättmaskin, torktumlare och golvvärme. Både kök och badrum är från Vedum! Goda förvaringsmöjligheter med sex garderober, en klädkammare samt ett kallförråd. I avgiften ingår tv (grundutbud) , telefon samt bredband 100/100 från Telia.Ett stenkast bort finns fina promenadstråk och busshållplats. Välkomna på visning!

Sponsrade länkar
Skövde / Kvarnsjön
Kryddvägen 13 F
Slutpris: 1 420 000 kr
Boarea: 66 kvm
Avgift: 3 699 kr/mån
Driftkostnad: 700 kr/mån
Rum: 3 rum (2 sovrum)
Våning: 2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-07-21
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Västra Götaland / Skövde / Kryddvägen