Mjölmossevägen 3E / Ryd / Skövde

Ljust radhus med fräscha ytskikt

Slutpris
1 620 000 kr
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2017-09-07
Bostaden är såld!

Denna radhus på Mjölmossevägen såldes av oss 2017-09-07. Se alla våra försäljningar i Skövde samt även på Mjölmossevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ryd är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Superfräscht radhus finns här till salu! På nedre plan är det öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, detta skapar en härlig rymd och är perfekt vid sociala tillställningar. Bostaden inrymmer hela fyra sovrum, perfekt för den lite större familjen. Här finns även gott om förvaring med två förråd och garderober i samtliga sovrum. På framsidan finns en inglasad altan med kvällssol och på baksidans trädäck kan du njuta av solen under större delen av dagen! Baksidan har ett toppenläge då det är begränsad insyn. Under den kallare delen av året är det guld värt att kunna värma sig i bastun. Smidigt boende där en samfällighet samordnar värmeförsörjning, vatten, avlopp, sophämtning m.m. Fiber finns indraget!

Välkommen att kontakta oss för att boka in dig på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration