Norra Bergvägen 33 G / Billingssluttningen / Skövde

Läcker FYRA på Billingssluttningen!

Slutpris
2 425 000 kr
Boarea
ca 92,5 kvm
Avgift
4 461 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
Tre våningar i souterräng
Såld
2019-11-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Norra Bergvägen såldes av oss 2019-11-14. Se alla våra försäljningar i Skövde samt även på Norra Bergvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Billingssluttningen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns äntligen möjlighet att förvärva en läcker lägenhet i populära
HSB Brf Dolken!

Bostaden utgörs av fyra rum och kök som tillsammans bildar en modern och optimalt planerad bostad.
Denna välskötta och sociala lägenhet erbjuder en fantastisk utsikt över staden!

När det gäller ytor och rum har denna fyra mycket att erbjuda. Här hittar du ett stort, modernt och socialt kök med generösa arbetsytor, en trevlig köksö och plats för matbord och stolar. Lägenheten erbjuder också ett rymligt, trevligt och lättmöblerat vardagsrum med fint ljusinsläpp, generösa sällskapsytor och vacker utsikt samt tre sovrum. Badrummet är fräscht och påkostat med helkaklade ytskikt. I bostaden finns även en fräsch gästtoalett.

Utöver det har denna lägenhet tre platser för utevistelse. Den första är en stor och insynsskyddad uteplats som nås från hallen med sol hela eftermiddagen och kvällen och plats för matbord och stolar. Den andra är en mysig, charmig och insynsskyddad terrass med trätrall, sol hela morgonen och förmiddagen och plats för soffgrupp. Den tredje, som du når du från ett av sovrummen, är en stor, takbeklädd och trevlig balkong med trätrall, sol hela morgonen och förmiddagen och plats för ett mindre bord.

Detta trivsamma område på Billingssluttningen är ett mycket populärt bostadsområde med något för alla som vill bo vackert, naturnära och högt. Här har du nära till allt vardagen kräver – skola, barnomsorg, matbutik och fina skogspartier samt närhet till centrum!

Varmt välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Billingssluttningen

Billingesluttningen ligger vackert beläget på höjden med utsikt över staden. Här bor du med närhet till skog och natur samt fritidsområdet på Billingen. Från Billingssluttningen är det gångavstånd till centrum. I närområdet finns skola, förskola, vårdcentral, tandläkare och en större livsmedelsbutik finns i området.

Nöje

Med gång och cykelavstånd till centrum tar du dig enkelt till shopping, restauranger och allt vad Skövde centrum har att erbjuda!

Fritid

Området består mestadels av naturreservat med artrik blommande natur och promenadstigar. På toppen av berget, bara några kilometer från bostadsområdet, breder Billingens fritidsområde ut sig med flera mil motions- och elljusspår, skidspår, slalombacke, fiskesjöar och strövområden. Dessutom har du nära till Arena Skövde med upplevelsebad, idrottshallar, gym, bowling och restaurang.

Kommunikationer

Bra kommunikationer erbjuds från busshållplats.

Familjeliv

I området finns skola, förskola, vårdcentral, tandläkare och en större livsmedelsbutik. Dessutom har du nära till Arena Skövde med upplevelsebad, idrottshallar, gym, bowling och restaurang.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.