Nyckelpigevägen 64

Nyckelpigevägen 64

Slutpris

1 200 000 kr


Södra Ryd— Skövde

Nyckelpigevägen 64


Slutpris
1 200 000 kr

Södra Ryd— Skövde

Mysigt radhus i två plan med inglasat uterum

Varmt välkommen till detta fina och välplanerad radhus på Nyckelpigevägen 64. Här erbjuds ett mysigt och praktiskt boende i två plan med generösa sällskapsytor, lättskött trädgård, inglasat uterum på huset baksida samt en mysig uteplats på husets framsida. Bostaden erbjuder dessutom ett fräscht kök med gott om plats för både umgänge och matlagning, ett stort och härligt vardagsrum som ligger i anslutning till den inglasade altanen, två badrum, praktisk tvättstuga samt tre sovrum i bra storlek. Missa inte möjligheten att förvärva ett mycket trevligt hus i bra skick, där det bara är att flytta rakt in och njuta.

I familjevänliga Ryd bor du med närheten till allt. Mataffär, vårdcentral, skolor och förskolor finns runt knuten. Här bor du med naturen och skogen nära, och möjlighet till löpning, skogspromenader och skidåkning i upplysta elljusspår. Goda bussförbindelser tar dig enkelt och snabbt in till Skövdes centrum för shopping, nöje och kultur.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
ca 110 kvm
Avgift
6 834 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2022-01-19

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.