Rosenstigen 6 / Skultorp / Skövde

LÄGET=KINDERÄGG

Slutpris
2 415 000 kr
Boarea/biarea
92/92 kvm
Tomtarea
945 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2017-03-31
Bostaden är såld!

Denna villa på Rosenstigen såldes av oss 2017-03-31. Se alla våra försäljningar i Skövde samt även på Rosenstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skultorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu får ni möjlighet att förvärva ett boende med otroligt bra LÄGE! Här behöver man inte välja mellan "landet-känsla" och att bo i ett villaområde. Svårslagen baksida som är ostörd och gränsar mot Hene/Skultorps naturreservat, som ger dig möjlighet till flertal fina promenadstråk. Det finns bl.a tre sovrum samt vardagsrum med en värmande eldstad som ger mysfaktor deluxe. Källare under hela huset ger massor med möjligheter och förvaringsplats. Det finns både inglasad altan och trädäck i soligt väderstreck. Här är både fönster och tak utbytt, och uppvärmning sker bekvämt via bergvärme. Här har du närhet till flera dagis, idrottsplats, lekplatser och skola. Detta är som ett Kinderägg, uppfyller många önskningar!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration