Sök Meny
Såld

Skövde - Skultorp / Rosenstigen 6

LÄGET=KINDERÄGG

Nu får ni möjlighet att förvärva ett boende med otroligt bra LÄGE! Här behöver man inte välja mellan "landet-känsla" och att bo i ett villaområde. Svårslagen baksida som är ostörd och gränsar mot Hene/Skultorps naturreservat, som ger dig möjlighet till flertal fina promenadstråk. Det finns bl.a tre sovrum samt vardagsrum med en värmande eldstad som ger mysfaktor deluxe. Källare under hela huset ger massor med möjligheter och förvaringsplats. Det finns både inglasad altan och trädäck i soligt väderstreck. Här är både fönster och tak utbytt, och uppvärmning sker bekvämt via bergvärme. Här har du närhet till flera dagis, idrottsplats, lekplatser och skola. Detta är som ett Kinderägg, uppfyller många önskningar!

Sponsrade länkar
Skövde / Skultorp
Rosenstigen 6
Slutpris: 2 415 000 kr
Boarea/biarea: 92/92 kvm
Tomtarea: 945 kvm
Rum: 4 rum, varav 3 är sovrum
Såld: 2017-03-31
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!  

  Bostad / Sverige / Västra Götaland / Skövde / Rosenstigen